Magazin

(FOTO) STRAŠNA TRAGEDIJA SLAVNOG GOLMANA: Preminuo mu petogodišnji sinčić!

Napisao A. K.

Slavni španjolski golman Santiago Canizares suočio se s velikom tragedijom. Njegov petogodišnji sin Santi preminuo je nakon borbe s teškom bolesti.

“Moj sin Santi je preminuo. Mislim da bih ja trebao biti taj koji će vam reći. Hvala vam za svu podršku, koju mi dajete. Otišao je okružen mirom i razumio je svoju misiju u petogodišnjem životu, koji je proveo s nama”, objavio je Santiago Canizares na svom Twitter profilu, te uz sve stavio hashtag “Santi-šampion”.

Njegova supruga, Mayte Garcia, također je napisala dirljivu poruku:

“Moja ljubavi, moj živote, moj anđele. Hvala ti za sve što si me naučio i za mir s kojim me napuštaš. Disat ću i živjeti za tebe, zauvijek s tobom. Volim te”.

Santijev stariji brat, mladi nogometaš Luis, također se oprostio s njime:

“Hvala, HVALA, nema druge riječi koja opisuje osjećaje cijele naše obitelji prema tebi. Danas si otišao, ali utjecaj koji si imao na nas u ovih pet godina, Božji je posao. Hvala ti na svim neprekidnim lekcijama koje si nam dao. Nemam riječi kojima bih opisao kakav si brat bio, jer mislim da si mnogo više od toga, ti si došao ovamo naučiti nas i kako bi nam pokazao što je stvarno bitno. Gdje god da si sada, sigurno si blizu Bogu. Volio bih da znaš da nismo tužni, da nisi uzrok tuge. Jedino što si uzrokovao je jedinstvo cijele obitelji i još mnogo ljudi koji su se posljednju godinu i pol molili za tebe i za nas. Hvala, brate!”.

Poruke sućuti i podrške poslale su im Valencija i Barcelona, kao i igrač Real Madrida, Sergio Ramos te Cesc Fàbregas. Par ima još troje djece.

(Dnevno.hr)

Komentari

komentara