Magazin

UŽIVA NA KOPAONIKU: Ana se ne razdvaja od biznismena Danijela!

Napisao H. H.

Bivša žena Darka Lazića na Mjuzik vik festivalu lumpovala s muškarcem za kog se već nekoliko meseci priča da joj je novi dečko

Biznismen je naveden i kao glavni razlog zbog kojeg su se Ana i njen muž Darko Lazić razveli, ali nijedno od njih dvoje to nije potvrdilo. Navodno je Danijel zbog veze sa još uvek udatom Sevićkom dobio batine nedavno u centru Beograda, a kao naručilac njegovog prebijanja u pojedinim medijima je označen upravo pobednik četvrte sezone „Zvezda Granda“. O tom incidentu postoji i druga verzija, da ga je napalo nekoliko nasilnika, koji su ga pretukli i ukrali mu skupoceni sat. Slučaj je prijavljen policiji.

Inače, Ana je baš zbog svog razvoda od Lazića bila i na Kopaoniku u centru pažnje. Gde god da se pojavila, svi su gledali u nju, a sve vreme je bila u društvu biznismena, koji će se, kako su naveli izvori, takođe uskoro razvesti. Oni su prvo došli u petak veče na nastup Jelene Karleuše. Pokušavali su da budu nezapaženi, ali im to nije pošlo za rukom. Njih dvoje su se zajedno s prijateljima provodili i sutradan na koncertu Ace Pejovića. Sevićka se celo veče nije razdvajala od Danijela, igrali su zajedno, a biznismen je voditeljki emisije „Neki novi klinci“ sve vreme nešto šaputao na uvo.

Naša ekipa pitala je Anu da li je nova ljubav na pomolu, ali ona nije želela da priča o tome.
– Još uvek neću ništa da pričam. Nisam dostupna za komentar – rekla nam je pevačica.

kurir.rs

Komentari

komentara