Magazin

Prvo što vidiš na slici otkriva šta zaslužuješ u životu

Napisao A. K.

Svaki tvoj pogled na stvari može dosta da kaže o tvojoj ličnosti. Kada je o ovoj slici reč – ono što prvo ugledaš otkriće šta ti je potrebno u ovom trenutku i šta zaslužuješ.

Šta ti je prvo privuklo pažnju?

 
Ako vidiš ženu
Ako si prvo primetio ženu, ti si jedna iskusna osoba. Retko ti se dešava da u nečemu pogrešiš jer dobro sagledavaš svaku situaciju kao i sve oko nje, pre nego što doneseš odluke i zaključke. Najlepša osobina koju poseduješ je – plemenitost. Ono što ti je najpotrebnije je iskrenost. Međutim, ne tvoja iskrenost nego tebi bitnih ljudi. Mnogi prema tebi nisu bili otvoreni pa si se zbog toga osećao loše. Potrebno ti je da uvek čuješ kompletnu istinu, i smatraš da bi život bio mnogo jednostavni kada bi ljudi bili više iskreni.
Ako vidiš ljude
Ti si komunikativna osoba koja voli da bude u društvu. Ipak, i pored dobre energije koje društvo nosi, postoji nešto što ti je potrebo u životu a to je osoba koja će biti uvek tu za tebe, i na koju možeš da se osloniš. Svi su tu samo kada je dobro, a kada imaš problem svi se razbeže kao miševi. Baš zato ti je potrebna jedna takva osoba na koju uvek možeš da računaš.
Ako vidiš surfera
Ono što ti najviše treba je sloboda. Kao što je ovaj surfer slobodan na neki način, upravo to i ti tražiš. Moraš da se opustiš i radiš stvari koje voliš, da uživaš u životu. Previše je problema oko tebe pa nikako ne možeš da se fokusiraš. Želiš da se vrati neko prošlo vreme u kojem si radio mnogo stvari koje su ti donosile radost.
Ako vidiš talase
Izabrao si talase iz razloga što oni na najbolji način oslikavaju tvoj život. Kod tebe se situacija stalno menja, i tako iz dana u dan, jedan bude miran a drugi prepun problema – a njih simbolizuju veliki talasi. Ono za čim najviše žudiš je to malo sreće u životu. Potrebno ti je vreme u kojem ćeš moći da se smiriš i budeš staložen, da ne moraš da razmišljaš o nekim stvarima koje ti stalno izazivaju stres. Želiš da ponovo dođe vreme mira u tvoj život, da bi mogao da odmoriš od svega. Toliko je talasa a tebi treba mirno more.
Ako vidiš plažu
Ako si izabrao plažu, logično je da ti najviše treba odmor. Umoran si od svega, a najviše od stvari koje stvaraju nervozu i zbog kojih se osećaš loše. Potreban ti je duži vremenski rok potpunog mira kako bi ponovo mogao da budeš onaj stari. Možda ti je potrebna promena, promena koja bi ti pomogla da nađeš željeni mir. Samo želiš da odmoriš, i siguran si da bi to vratilo osmeh na tvoje lice.
Izvor: Noizz

Komentari

komentara