Magazin

Luna o učešću u Zadruzi: Nije me sramota ništa što sam uradila! Mama mi je rekla da je normalno što…

Napisao H. H.

Luna Đogani je bila jedna od gošći “Magazina In”, a u emisiji voditeljke Sanje Marinkovića pričala je i o svojoj vezi sa Slobom Radanovićem, koja se desila u “Zadruzi”.

– Nije me sramota što sam se zaljubila. To može da se desi svakoj osobi, svakom biću. Nisam to mogla da kontrolišem. Da sam mogla, ne bi bilo baš tako… – rekla je Luna.

Na pitanje Sanje Marinković da li postojalo nešto što joj je bilo sramota i stid tokom trajanja rijalitija, Luna je rekla:

– Možda taj s*ksualni život. To je nešto što je u realnom životu normalno i prirodno da dvoje ljudi vode ljubav, razmjenjuju nježnosti… – dotakla se Luna priče kada je vodila u rijalitiju ljubav sa Slobom.

Sanja je pitala Lunu da li joj je bilo lijepo, a Đoganijeva je potvrdila.

– Pa jeste. Ali to je nešto, kada pomisliš, to gledaju moji roditelji. To se nikad nije mnogo vidjelo, ali sama ta pomisao da ja pričam o tome… Sramota me je roditelja…. Nije me sramota, nego kada pomislim da oni to slušaju i gledaju, stvarno je neprijatno. Ali mama kada je tu bila za Novu godinu rekla mi je da je to nešto što je normalno i da ne treba toga da se stidim… – zaključila je Luna.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara