Magazin

SVI DETALJI POROĐAJA NATAŠE BEKVALAC: Luka je sve vrijeme držao za ruku, a evo što se porodila dan ranije! Jedna odluka iznenadila mnoge!

Napisao A. K.

Srbijanska pjevačica je danas iznenadila sve jer se porodila iako je carski rez bio zakazan za 1. mart!

Pop zvijezda Nataša Bekvalac danas se porodila u jednoj privatnoj klinici u Novom Beogradu. Beba je teška 3.280 grama i dugačka 51 cm. Ocjenjena je ocjenom 10, piše “Kurir“.

Nataša se porodila carskim rezom i to dan ranije. Iako je porođaj bio zakazan za četvrtak, prvi mart, ljekar je procijenio da je danas vrijeme da Katja dođe na svijet.

Natašin suprug Luka Lazukić sve vrijeme je bio uz svoju dragu. Držao ju je za ruku i hrabrio tokom zahvata.

Nataša se tokom trudnoće potpuno povukla iz javnosti, a prošle sedmice je gdje je otkrila da će se beba zvati Katja i da su istiniti navodi da će poslije porođaja napustiti Beograd i živjeti u kući u Čeneju u blizini Novog Sada. Dom koji je Natašin suprug proteklih mjeseci opremao u potpunosti je spreman za bebu, Natašu, Luku i jedanaestogodišnju Hanu.

Porodica Bekvalac je spremna da proslavi i rođenje novog člana, ali se neće opredijeliti za restoran ili neko mjesto u Beogradu. Na iznenađenje mnogih, odlučili su da to bude na njihovom salašu.

“Proslava rođenja biće upriličena u Čeneju, u njenom novom domu, gdje će se okupiti njeni najbliži. Ona će izaći iz bolnice tek krajem sljedeće sedmice”, dodaje izvor.

Bekvalčeva i Lazukić vjenčali su se prošle godine na Ibici, na njen rođendan, 25. septembra.

Komentari

komentara