Magazin

MUSTAFA SANDAL UHVAĆEN SA EMININOM SESTROM: Jahovićka čuva djecu u Istanbulu!

Napisao A. K.

Mustafa Sandal tajno boravi u Beogradu, gdje se sastao s prijateljicom Biserom. Ova Beograđanka je, inače, veoma bliska sa Eminom Jahović, od koje se Mustafa razvodi, i koju Emina od milošte zove sestrom. Bisera tako ima privilegiju da zna skoro sve tajne svoje prijateljice-sestre.

Turski pjevač i Bisera su nekoliko sati proveli u jednom elitnom restoranu u centru grada, a svojim postupcima su pokazali da su u sjajnim odnosima i pored toga što Sandal s Jahovićkom ima bračnih problema. Za to vrijeme srpska pjevačica je u Istanbulu, gdje je posvećena sinovima Jamanu (9) i Javuzu, kojem je prije tri dana proslavila peti rođendan.

Kurirov paparaco uslikao je juče Mustafu u društvu „svastike“, s kojom je bio veoma prisan. S njima su bila i četvorica muškaraca koji nisu poznati javnosti. Sandal i Bisera sjedili su jedno pored drugog, sve vrijeme su ćaskali, smijali se i bili veoma raspoloženi. Očigledno je da razvod Emine i Mustafe nije poremetio njihove dobre porodične odnose.

Bisera i Mustafa su se zadržali u restoranu duže od sat vremena, a nešto prije 16 časova napustili su lokal i na ulici još malo proćaskali. Prilikom rastanka srdačno su se zagrlili, nakon čega su se uputili u različitim pravcima. Dok je pjevač ulazio u kola, njegova „svastika“ mu je poslala poljubac.

Podsjetimo, pjevačica je prije dvije nedjelje potvrdila pisanje Kurira da se poslije 10 godina braka razvodi od najveće turske muzičke zvijezde.

– Odluka nije bila laka, ali je bila uzajamna jer se naša ljubav ugasila. Mustafi ću uvek biti prijatelj, a i on meni – stajalo je, između ostalog, u Emininom saopštenju.

Sličnu poruku na društvenim mrežama objavio je i Mustafa.

(Izvor/Foto: Kurir)

Komentari

komentara