Magazin

Dnevni horoskop: Vage željne uzbuđenja, Djevica o uspjehu ne treba previše pričati, Strijalec shvata da je naivno upao u poslovne šeme…

Napisao H. H.

Srijeda, zadnji 28. februarski dan odličan je za sklapanje veoma dobrih i velikih poslova, za osmišljavanje i realizaciju ozbiljnih projekata i za veoma važne susrete s ljudima koji vam u skorijoj budućnosti mogu biti od izuzetnog značaja, piše današnji dnevni horoskop.

Nemojte propustiti nijedan trenutak ovog dana, i naizgled nepovoljni i nebitni momenti mogu se pretvoriti u nešto veoma obećavajuće. Trenutak koji ste dugo čekali i koji je plodonosan konačno je tu, zato iskoristite ga na najbolji mogući način, piše “Aura“.

OVAN

POSAO – Iako ste lose volje, tokom dana bićete veoma aktivni i uradićete mnogo toga korisnog već u prvoj polovini. Kao i uvijek ambicija je na prvom mjestu.
LJUBAV – Svoje slobodno vrijeme ćete maksimalno posvetiti osobi koja Vas zanima. Danas je dan za osvajačke pohode!
ZDRAVLJE – Veoma dobro se osjećate.

BIK

POSAO – Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovne propuste. Previše izgovorenih riječi ne donosi rješenje. Upotrijebite svoje diplomatske manire i praktičnu pamet.
LJUBAV – Partner, za razliku od vas, lakše rješava lične ili zajedničke probleme. Ipak, vi ne želite da se nalazite u nečijoj sjenci i da prihvatite pasivnu ulogu.
ZDRAVLJE – Izbjegavajte depresivno raspoloženje.

BLIZANCI

POSAO – Povoljan dan za Vas! Nećete imati previše obaveza. Što nije baš dobra preporuka. Blizanac mora da ima uvijek neku akciju.
LJUBAV – Veoma prijatni trenuci u krugu prijatelja, doniket će vam svu pažnju koja Vam je potrebna- sa svih strana.
ZDRAVLJE – Danas se osjećate odlično!

RAK

POSAO – Nema potrebe da se upoređujete sa svojom okolinom ili da ulazite u ozbiljnu raspravu. Važno je da ispoštujete osnovna moralna načela, umjesto da se dokazujete.
LJUBAV – Pretjerujete sa svojim zahtjevima pred voljenom osobom. Treba znati osjetiti čari i uživati u malim stvarima. Sačuvajte pravu mjeru vrijednosti.
ZDRAVLJE – Hronične tegobe.

LAV

POSAO – Dobar dan samo za one koji sarađuju sa strancima. Jedino to smatrate dobrim poslom, zaradom. U suprotnom, bježite od posla.
LJUBAV – Neko Vas je zaintrigirao i sada se premišljate… Da li će ga Vaše okruženje prihvatiti…
ZDRAVLJE – Držite se dalje od potencijalnih izvora zaraze.

DJEVICA

POSAO – Sa nekoliko dobrih poteza možete da učinite više nego vaši saradnici. Pridržavajte se pravila da o uspjehu ne treba previše pričati, već treba uspješno djelovati.
LJUBAV – Neko vas dodatno intrigira ili privlači vašu emotivnu pažnju i to više nego što ste spremni da to priznate. Djelujete suviše tajanstveno.
ZDRAVLJE – Nalazite se u sjajnoj formi…

VAGA

POSAO – Povoljan dan za one koji planiraju da sklope nove dogovore ili partnerstva. Otvoreno ćete pokazati svoje mišljenje saradnicima.
LJUBAV – Nagli prekid neke veze ili nagla odluka da sa nekim uđete u neizvJesnu avanturu!
ZDRAVLJE – Problemi sa cirkulacijom, bljedilo.

ŠKORPIJA

POSAO – Razmišljate o tome da promijenite posao. Niste još shvatili gdje biste išli, ali ovako više nećete izdržati. Preopterećeni ste obavezama iako se ne žalite na to.
LJUBAV – Sve je u nekim prihvatljivim okvirima, malo Vam je dosadno. Želite uzbuđenje?
ZDRAVLJE – Preporučuje se što veća fizička aktivnost!

STRIJELAC

POSAO – Naivno vjerujete u nečiju priču i ne provjeravate nove informacije koje utiču na završne rezultate u poslovnoj saradnji. Ipak, gubitak sa kojim se suočavate nije od posebnog značaja.
LJUBAV – Teško vam je da se suočite sa svojim emotivnim slabostima i potrebna vam je objektivnost u mišljenju. Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja vam se dopada.
ZDRAVLJE – Čuvajte se prehlade

JARAC

POSAO – Previše obaveza. Moguće je da ćete morati da otkažete planove koje ste imali za vikend.
LJUBAV – Imate podršku u okviru kuće. Šteta što ćete veći dio dana provesti na poslu. Malo ste uznemireni i pokazujete to partneru.
ZDRAVLJE – Isplanirajte ljekarski pregled u danima koji dolaze.

VODOLIJA

POSAO – Poruku koju dobijate možete shvatiti na različite načine i zato pokušajte da sagledate onu pozitivnu stranu. Potreban vam je dodatni entuzijazam i podrška.
LJUBAV – Morate unaprijed poznavati osnovna ljubavna pravila prije nego što prihvatite nečiju igru zavođenja ili novi izazov.
ZDRAVLJE – Odlično se osjećate.

RIBE

POSAO – Očekujete poboljšanje na polju finansija. Situacija može biti odlična ako se budete dobro organizovali. Ne rizikujte previše, nego igrajte na sigurno.
LJUBAV – Povukli ste se u sebe. Partner ne zna da čita misli. Moguće je da će Vas pogrešno protumačiti.
ZDRAVLJE – Vodite računa o višku kilograma.

Komentari

komentara