Magazin

CECA JE PLAKALA, A ARKAN JE TRAŽIO SAMO JEDNO: Bivši fudbaler Obilića otkrio do sada nepoznate detalje iz svlačionice!

Napisao A. K.

Bivši fudbaler, a sada trener Milan Obradović za ruske medije je pričao o periodu kada je nastupao za Obilić, koji je u to vrijeme bio u vlasništvu pokojnog Željka Ražnatovića Arkana. Arkan je, prema riječima Obradovića, tražio samo jedno od igrača.

Njegova kancelarija je bila na stadionu. Sve što je imao dao je klubu, a imao je mnogo. Zauzvrat je tražio od igrača da budu profesionalci – “nemate mnogo vremena da zaradite novac za vaše porodice. Ne budite budale. Ne traćite te godine”.

Veliku ulogu u vođenju imala je i Arkanova supruga, Svetlana Ražnatović.

– Njegova supruga Ceca, simpatična i vesela žena, bi nas zvala uveče u pola 10 i pitala da li gledamo taj i taj film. Tako je provjeravao da li je svaki igrač zaspao. Znao je sve šta se događa u klubu. Poslije poraza je bio veoma ljut, ali poslije uspješnih utakmica nas je bogato nagrađivao.

Govorio je o najvećoj premiji koju je dobio u to vrijeme.

– Oko 1.000 njemačkih maraka. Moja prva mjesečna plata bila je oko 300 maraka. Moja majka je radila u vrtiću, a otac u IBM-u i primao je tu istu sumu. Ja sam imao 18 godina i za mene je to bio ogroman novac. Odmah sam sebi kupio cipele i popularne farmerke. Sve ostalo bilo je za hranu.

(Kurir)

Komentari

komentara