Magazin

POLA METRA SNIJEGA, ALI SAMO U…: Donosimo prognozu vremena za naredna četiri dana

Napisao H. H.

Danas u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme

U Bosni će padati snijeg. U Hercegovini kiša, na planinama snijeg. Visina novog snijega do 20 centimetara, a u višim predjelima do pola metra. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Temperatura zraka između -1 i 5, na jugu zemlje do 11 stupnjeva.

Sutra u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme. U Bosni će padati snijeg ili susnježica. U Hercegovini kiša, na planinama snijeg. Jutarnja temperatura zraka između -2 i 3, na jugu do 6, a najviša dnevna od 1 do 6, na jugu zemlje do 11 stupnjeva.

subotu oblačno vrijeme. U Bosni sa susnježicom i slabim snijegom. Tokom dana, postupan prestanak padavina. U Hercegovini bez padavina. Jutarnja temperatura zraka između -4 i 1, na jugu do 5, a najviša dnevna od -1 do 5, na jugu zemlje do 9 stupnjeva.

nedjelju u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme s mrazom u jutarnjim satima. Tokom dana susnježica i snijeg u Bosni. U Hercegovini s kišom, a u planinskim djelovima Hercegovine kiša će prelazit u susnježicu i snijeg. Jutarnja temperatura zraka između -8 i -2, na jugu do 3, a najviša dnevna od -5 do 6 stupnjeva.

Komentari

komentara