Magazin

TEŠKO MI JE, ONA JE ŽENA MOG DEČKA: Luna rekla drugaricama da joj smeta druženje sa Kijom, Andrijana počela da plače, jedva je smirili! (VIDEO)

Napisao A. K.

Luna Đogani i Andrijana Radonjić bile su veoma bliske na početku rijalitija, međutim kada je Đoganijeva započela vezu sa Slobom Radanovićem, distancirala se od Andrijane. Prethodne noći, Andrijana se rasplakala zbog Lune, jer je čula kako Đoganijeva govori da se pjevačica šlihta Kiji Kockar.

Ispalo je da ja vama branim da se vi družite sa Kristinom, da imate dobar odnos… Da li sam ja ikada to radila? – pitala je Luna.

– Ti si ustala i prva si nas napala – rekla je Andrijana.

– Niko vas nije napao. Što vi to smatrate napadom? Što sam rekla svoje mišljenje – rekla je Luna.

– Ja znam da nije tako kao što ti pričaš! – rekla je Andrijana.

– Ali to je moje mišljenje. Vi hoćete da napravite da ja vama branim da se družite sa Kristinom! – dodala je Luna.

– Ti si prva prokomentarisala: “Šlihtaju se Kristini!” – rekla je Andrijana.

– U tom trenutku je izgledalo kao da se šlihtate! – rekla je Luna.

– Što sam rekla da je u opisu njenog posla da se folira? – rekla je Andrijana.

– Da! Da je to okej što je ona folirant! – rekla je Luna i dodala:

– Mene je najviše Sanja povrijedila, kad sam je vidjela juče sa Kristinom. Alo znaš da me to boli, koliko god da ja nemam ništa protiv Kristine. Da nema Slobe ja bi sa tom djevojkom (Kijom) pričala, ona je kul, opuštena, sprda se, zanimljiva je, ali povrijedi me to kad vidim moju drugaricu… Ona je žena mog dečka, boli me to da osobe koje ja volim i koje su sa mnom od početka, koje su vidjele koliko sam patila zbog cijele situacije, koliko sam se borila, tako da se ponesu. Sebična sam, posesivna i samoživa što se tiče prijateljstva! Ja griješim, znam, zato sam se i udaljila. Ne kažem da ste vi krivi, ja sam problem, ja ću da se udaljim – rekla je Luna.

Nakon ovoga pridružila im se i Sanja Stanković, a Luna je iskoristila priliku da i Sanji stavi do znanja da joj smeta kada se druži sa Kijom.

 

(Telegraf.rs)

Komentari

komentara