Magazin

BJEŽITE OD NJIH: Ovo su tri znaka u zodijaku koji su NAJPOKVARENIJI I NAJZLOBNIJI!

Napisao H. H.

Sami znate koji ste znak u horoskopu a to može da kaže nekoliko stvari o vašem karakteru, vašim manama i vrlinama. Zato smo danas odlučili da vam kažemo koji su to znaci u zodijaku koji su veoma pokvareni i zlobn

Djevica:

One su opsesivno kompulzivne, riješit će se stresa na takav način da će oprati veš ili početi čistiti stan. Oni su inače previše zahtjevne cjepidlake koje ne znaju šta je ljubav.

 

Nemaju emocije i samo im je bitan odnos. Govore kako samo robot može biti hladniji od djevice. Nakon što budete sigurni, otkriti će svoju izdaju i govoriti da ste narcisi koji će uvjek željeti da budu savršeni. Sa djevicama nema neke topline niti nježnosti a kamoli zagrljaja.

Škorpija:

Oni ne mogu nikako podnijeti čemer i tako u svoj ponor vuku što više ljudi mogu sa sobom. Ne bi ostali iznenađeni kada bi znali da je sutra kraj svijeta nego bi uživali u sado mazo orgijama.

 

Nemaju straha od smrti a uzbuđuje ih krv iako je to jezivo za druge ljude. Kada nemaju redovne odnose onda se psihički poremete i misli kako neko kuje neku zavjeru za njih. Nisu zrele osobe.

Pokvareni su i vole se uvjek osvetiti a isto tako su neodgojeni. Ljutiti će se i duriti te gristi i plakati te biti bijesni i mrziti svakoga iz dubine duše koliko god da mogu.

Jarac:

Oni vjeruju u sudbinu do zadnjeg sloba a oni se nikada neće izvinuti nekome pa čak i kada su napravili veliku grešku. Sa njima se može živjeti cijeli život te biti u braku ali nikada ne možete znati šta oni zapravo žele.

Oni svoja osjećanja ne znaju da iskažu riječima a umjesto da vas vole oni će vam pokazati odbijanje. Kukavice su i bježe od svakog problema gdje ima neki rizik.

 

Komentari

komentara