Magazin

SAUDIJSKI PRINC ŽELI BAŠ NJU: Spreman Je Njenom Mužu Platiti 10 Miliona Dolara Samo Za Jednu Noć!

Napisao H. H.

MOHAMED BIN SALMAM JE JEDAN OD NAJPOPULARNIJIH LJUDI U SVIJETU, RADI SE O PRINCU SAUDIJSKE ARABIJE KOJI JE ODLUČIO DA PONUDI JEDNOM OD NAJPOPULARNIJIH AMERIČKIH REPERA KANJEU VESTU NEŠTO ŠTO NEĆE MOĆI SIGURNO DA ODBIJE.

Naravno, tu se pita i Kim Kardašian, a vidjeti ćemo šta će se dešavati u narednom periodu. Kako smo saznali, Kanje Vest se nedavno žalio da je u velikom minusu od 53 miliona dolara i to ga je slomilo.

Žalio se i osnivaču Fejsbuka Marku Zakerbergu, kako bi volio kada bi on uradio neki projekat sa njegovom suprugom Kim Kardašian, popularnom američkom starletom.

Kada je to čuo princ Mohamed Bin Salman, odlučio je da pomogne Kanjeu. Rekao je da je čuo da je on u minusu, pa se nada da će on prihvatiti njegovu ponudu. Opčinjen je on američkom starletom Kim Kardašian, pa im je ponudio deset miliona dolara, samo da on provede sa njom jednu noć

Sve je ovo on spomenuo na konferenciji za novinare kada je dao rješenje, odnosno kada je rekao da mu je Kim Kardašian prelijepa, njemu nije problem uopšte da da koliko god novca traže.

Želio bi provesti s njom ostatak života, ali ako već ne može, godilo bi mu jedna ili više noći. Koliko god novca budu tražili, on će dati.

Vidjeti ćemo šta će se dešavati u narednom periodu, čekamo i da se oglasi popularni reper, kao i njegova supruga, da vidimo da li će imati šta protiv.

 

 

Ovo je sigurno ponuda koja se ne odbija tek tako, a evo ko je ustvari princ:

Komentari

komentara