Magazin

KRAJ VEZE SLOBE I LUNE?! Spektakl u rijalitiju, OVO JE BILA NAJGORA SVAĐA DOSAD! (VIDEO)

Napisao A. K.

Luna Đogani i Sloba Radanović, posvađali su se zbog uštipaka u rijalitiju Zadruga! Radanović je razgovarao sa Mikijem, a njihovu priču prekinula je Luna koja je željela da se vrati u zagrljaj svom dečku.

A što ga ne ostaviš! Mi tu pričamo neke muške priče! Pričamo o sportu! Šta ćeš sada ovde?! Idi vrati se – rekao je Miki Luni.

– Kako si bezobrazan! Pa cijeli dan nismo bili zajedno! M*rš tamo! Hoću da ga poljubim, a što ti nama braniš da budemo zajedno?! – pitala je Luna Đuričića.

– Pa zato što sam sa tobom pričao šta sam imao! Sada vi zajedno… koji ćete mi k*rac?! Ajde Slobo idi i ti! Ne mogu! Idi! Smorio si me! Ajde idi! Idi! Vidiš da joj nedostaješ – govorio je Miki Slobi i Luni.

Luna je odmah otišla, kao i Radanović poslije nekoliko sekundi, nakon što je Mikiju iskazao svoje negodovanje ove situacije. Ovi zaljubljeni ukućani počeli su da se svađaju u garderoberu, a zatim i u dnevnoj sobi.

– Pusti me da se tuširam! Nisi mi nedostajao! Idi jedi! Rekla sam im da ne diraju da je to za tebe! Napraviću ti nove uštipke! Ne mogu više da hvatam da li ti hoćeš da budeš na dijeti ili ćeš da jedeš uštipke! Napraviću ti sada nove – govorila je Luna Slobodanu.

– Ti lupaš gluposti! Skroz pogrešno shvataš! Neka pojedu! Neću da idem. Nema šta da praviš, neću da jedem! Htio sam da pojedem dva da se zasladim, nisam gladan – rekao je Radanović.

– Pa što nisi uzeo iz tanjira, ako si htio samo jedan! Pun mi je više k*rac i tebe i svega – bila je nervozna Đoganijeva.

 

(Espreso.rs)

Komentari

komentara