Magazin

DUNJA ILIĆ PRVI PUT I DIREKTNO POTVRDILA: – Da, primila sam islam, i to nema nikakve veze sa momkom!

Napisao admin

Dunja Ilić (21), lijepa pjevačica iz Srbije koja se nedavno preselila u Sarajevo, u razgovoru kojeg je pod egidom ekskluzivno objavio sarajevski Dnevni avaz prvi put je direktno potvrdila da je primila islam, nakon što je ranije govorila da je njezino vjersko opredjeljenje njena privatna stvar.


Dunja Ilić (foto: Facebook)

Ona je kazala da se u Sarajevo nije preselila zbog vjere, kako su pisali neki mediji, već da se željela odvojiti od roditelja i potpuno osamostaliti:

– Dugo sam živjela na relaciji Beograd-Sarajevo, jer ovdje živi momak sa kojim sam se dugo zabavljala, a upoznala sam ga u Crnoj Gori. Nije tačno ni da sam ovdje prihvatila islam. To se desilo u jednoj džamiji u Sjenici i moj bivši momak, kojeg sada smatram najboljim prijateljem, nema nikakve veze s tim – kazala je Dunja.

Kaže da nije osoba koja bi se ikada prilagođavala bilo kome, a posebno kada je u pitanju nešto tako veliko.

– Za mene je porodica na prvom mjestu. Majka mi je pravoslavka, otac agnostik. Ostavili su mi na volju da se jednog dana samo opredijelim za religiju koju želim – kazala je.

Dunja je u širem razgovoru za sarajevski list govorila i o neugodnostima koje je doživjela sa agencijom preko koje je unajmila stan, zbog čega planira kupovinu nekretnine u Sarajevu. Također je kazala da je oduševljena toplim prijemom Sarajlija. Otkrila je također da se u budućnosti ne vidi kao pjevačica koja bi nastupala po klubovima, već da želi završiti fakultet i posvetiti se ozbiljnim poslovima.

 

Dnevni avaz

Komentari

komentara