Magazin

JOŠ ŠOKANTNIJI NASTAVAK PRIČE O MIRI IZ PRIJEDORA – Javio se Nail iz Bugojna sa “ozbiljnim namjerama”…

Napisao admin

38-godišnja Mira A. iz Prijedora u šokantnoj ispovijesti koju je prenio Dnevni avaz je otvoreno priznala da se prodaje starijim muškarcima, mahom penzionerima, koji joj daju novac za “slatko zadovoljstvo koje im pruža”.


Mira.A (foto: Dnevni avaz)

Nije, kako kaže, zbog toga sretna, ali “nema izbora”. Kazala je i da pokušava da nađe nekog muškarca, bolje stojećeg penzionera, “najbolje bi bilo da živi negdje u inostranstvu, koji bi me prihvatio i pomogao mi u životu”

Nakon ovog teksta, redakciju sarajevskog lista je pozvao izvjesni Nail, koji je kazao da zove iz okolice Bugojna i da bi želio s Mirom stupiti u kontakt.

Redakciji je ostavio i broj svog mobilnog telefona da ga proslijede Miri, no svoje ozbiljne namjere nije želio komentirati javno, da “ne budu pogrešno protumačene”.

– Ne bih o tome javno pričao. Bojim se da se sve ne izjalovi, pa bi me bilo stid i sela i ljudi – kazao  je Nail u kratkom telefonskom razgovoru.

– Po glasu bi se reklo da je riječ o čovjeku srednjih godina, no ono što traži Mira – njegov solidan imovinski karton – nismo mogli provjeriti. Mira A. jučer se nije javljala na mobilni telefon, vjerovatno je bila “zauzeta”. Njena šokantna ispovijest jučer je bila top-tema u Prijedoru i ostalim gradovima BiH – zaključuje Avaz.

Dnevni avaz

Komentari

komentara