Magazin

"Jesu li prave?" – Stvari koje nikad ne treba da kažete dami sa velikim grudima

Napisao admin

Istina je da grudi privlače određenu pažnju, ali nije svako vrijeme dobro za razgovor o njima. Evo koje stvari žene sa bujnijim grudima baš i ne vole da čuju.


Grudi (foto: cure.ba)

Sajt huffingtonpost.com pozvao je svoje čitateljke sa bujnijim grudima da odgovore na pitanje koje komentare nikad više ne žele da čuju. Evo najčešćih odgovora:

1. “Prestani da se žališ – neke žene bi platile da imaju takve!”

To je sve lijepo, ali zbog toga ženi sa bujnijim grudima neće biti lakše da stane u gornji dio odjeće sa dekolteom, a neće ni spriječiti da se dugmad na košulji raskopčaju i slučajno izlože šta ne bi trebalo tokom poslovnog sastanka u firmi.

2. “Uh, tako sam ljubomorna!”

Ova izjava je obično praćena nervoznim smijehom. Samo zato što ih vi želite, ne znači automatski da ih i osoba koja ih ima želi. Ona je svejedno osuđena na njih, pa je vaša ljubomora beskorisna.

3. “Momci ih sigurno obožavaju.”

Obožavaju, ali nisu oni ti koji moraju da ih utežu svaki put kada žele da izađu iz kuće.

4. “Da li si ikad razmišljala da ih smanjiš?”

Ovo pitanje je jednostavno nepristojno. Predlaganje bilo kakve plastične operacije je uvredljivo. Invazivna, skupa operacija nikada nije lak izbor.

5. “Da li imaš bolove u leđima?”

Da li ste stvarno zabrinuti za ženu kojoj postavljate ovakvo pitanje? Jer ako samo želite da zadovoljite svoju radoznalost, onda je to definitivno neprimjereno. Pored toga, ovo pitanje čini da se žena osjeća da ima pravo da se požali što ima velike grudi samo u slučaju da joj one stvaraju veliki fizički bol.

Da uprostimo stvari: Razmišljajte o diskutovanju nečijeg dijela tijela na osnovu zlatnog pravila “Ponašaj se prema tuđim grudima kao što bi radila sa svojim sopstvenim.” Skretanje pažnje na grudi – bilo da su velike ili male – ukazuje na nesigurnost. Umjesto da komentarišete, samo tiho zamislite kako bi bilo da pređete kilometar sa brusom veličine 95F. Zatim zamislite da potrčite u njemu.

smedia

Komentari

komentara