Magazin

Emina Jahović dijeli savjete: “Rijetko može neko da se uda, a da nije…”

Napisao A. K.

Pjevačica Emina Jahović, koja je u braku sa Turčinom Mustafom Sandalom 10 godina i ima dva sina, otkrila je da joj nije sve u životu bilo lako i dato sa neba.

Iako joj je brat dao novac za prvi album, sve ostalo je morala sama da stiče i pored veoma uspješnog supruga.

“Ništa mi nije palo sa neba, baš naprotiv. Za sve sam morala da se borim i više od onih čije su početne životne pozicije mnogo lošije od moje. Moj brat je imao veliku košarkašku karijeru, zbog čega su mnogi dugo pretpostavljali da me on finansira”, rekla je Emina, piše “Express“…

“Istina je da mi je brat finansirao prvi album, koji mi je uradio Dino Merlin, ali to je bilo sve. Tada sam imala 20 godina i počela sam sama da se izdržavam. Ubrzo potom sam upoznala supruga, koji je takođe imao veliku karijeru u svom domenu, ali mi se čini da sam zbog svega toga imala više tereta nego olakšanja i da sam gubila dosta poena koje sam svojim radom osvojila. Ali takav sam život izabrala i to je vjerovatno moj put”, rekla je popularna pjevačica.

Često se čuje rečenica: “Lahko je Emini, ona se dobro udala“, na šta pjevačica ima originalan odgovor.

“Rijetko može neko sebe da uda, a da nije pametan. Šalim se, ali u principu to je istina. Muža sam upoznala na plaži, kada sam imala 20 godina. Bila sam potpuno naivna. Nisam znala ni ko je ni šta je, a ni čime se bavi, to je bila čista hemija i magija između nas dvoje. Nikada nisam imala potrebu da dokazujem ljudima da li sam glupa ili pametna, već sam uvijek živjela za sebe i najbliže”, kaže Emina.

Podsjetimo, Emini je ovo drugi brak, budući da se prvi put udala sa 17 godina, ali taj brak nije dugo trajao.

Komentari

komentara