Magazin

PREBIJEN LJUBAVNIK ANE SEVIĆ: Beogradski biznismen jedva spasio živu glavu!

Napisao A. K.

Beogradski biznismen Danijel N, ljubavnik pjevačice Ane Sević, prije tri dana na Vračaru žestoko je pretučen, a napadači su mu, pored krađe skupocijenog roleksa, i zaprijetili. Danijelu su napravili sačekušu ispred njegove zgrade, a muškarci su mu nakon batinanja i pljačke poručili da ubuduće pazi sa čijom ženom spava.

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Sevićkinog ljubavnika napadači su sačekali čim je izašao iz automobila u blizini zgrade u elitnom prijestoničkom delu.

 

– Danijel je prije tri dana preživio pakao, mislio je da živu glavu neće izvući. To veče se vraćao kući i automobil parkirao na Vračaru, u blizini zgrade u kojoj živi. Čim je izašao iz auta i krenuo ka stanu, prileteli su mu napadači i odmah ga pesnicom oborili na pod. Nastavili su da ga udaraju i šutiraju iz sve snage, nije uspio ni pomoć da dozove, a s obzirom na to da je bio mrak, niko nije vidio šta se dešavalo. To je elitni dio naselja, rijetko se dešava da neko šeta tuda – otkriva izvor blizak biznismenu i dodaje:

 

– Dok su ga krvnički tukli, jedan ga je uhvatio za glavu i rekao mu: “Od sad pazi čiju ženu je*eš!“ Sa ruke su mu ukrali skupocijeni sat roleks, a kada su ga dobro isprebijali, brže-bolje su pobjegli niz ulicu. Danijel je jedva je došao do zgrade, odmah je zvao prijatelje da im ispriča šta mu se desilo i sad je u strahu za sopstveni život.

 

Prva pomisao mu je bila da je napad organizovao Darko Lazić, međutim, onda je shvatio da postoji mogućnost i da su maskirani muškarci izrekli prijetnju da bi skinuli sumnju sa sebe i prebacili na aktuelnu aferu. Tako da sad sumnja na više ljudi, a cjelokupan slučaj nije prijavio policiji, ne treba mu i ta sramota i povlačenje po medijima.

 

Pored Aninog i Darkovog, i brak Sevićkinog ljubavnika zapao je u krizu zbog nevjerstva. Kako saznajemo, Danijel pokušava da se pomiri sa suprugom Jelenom, dok ga Ana moli da ostane uz nju.

 

– On sada pokušava da se pomiri sa Jelenom, koja ga je napustila kada je vidjela njegovu prepisku sa Sevićkom, ali ona neće ni da čuje. Sad je za njegovu aferu saznala i javnost, a ona je brže-bolje podnijela papire za razvod braka. Ubjeđivao ju je da razmisli zbog dvoje djece koje imaju, međutim, ona je ostala pri svojoj odluci.

 

– S druge strane, Ana ga zove po cijeli dan. Za Novu godinu je čak za njim otišla u Budvu da bi pokušala da ga ubijedi da treba da ostanu zajedno jer sada za njihovu ljubav ne postoje prepreke. Ne odustaje od njega i stalno mu govori da će zajedno prevazići sve probleme, međutim, on ne želi da nastavi tu romansu, sad mu je na prvom mjestu da spase brak. Život mu se pretvorio u košmar – zaključio je izvor blizak biznismenu za Srpski telegraf.

 

Inače, upućeni tvrde da su se Danijel i Ana upoznali u Budvi, a da su varnice sijevnule na prvom susretu. Bliski prijatelji navode da su se oni toliko zaljubili da nisu bili svjesni posljedica koje su ih sačekale. Sevićkin suprug Darko Lazić potvrdu o njihovoj aferi dobio je od Danijelove supruge Jelene, koja mu je dostavila prepisku njenog supruga i pjevačice.

(Republika.rs)

Komentari

komentara