Magazin

Meryem Uzerli – "Van seta ne želim biti Hurem"

Napisao admin

Fatalna glumica otkriva kakav je muškarac može osvojiti te zašto dvije godine živi u hotelu. Uloga Hurem Meryem Uzerli je totalno promijenila život. Zbog nje se iz rodne Njemačke preselila u Tursku, odakle joj je otac.


Meryem Uzerli (foto: haber.ba)

U samo dvije godine naučila je turski toliko dobro da rijetko tko može primijetiti da joj nije materinji jezik. Osim korijena, uz Tursku je veže i kuhinja, posebno kada joj je u pitanju slatko. Meryem nije htjela kao ostali glumci sebi naći stan, nego je odlučila živjeti u hotelu.

‘U hotelu u kojem sam smještena živimo poput velike obitelji. Ujutro mi pripreme čaj, a onda idem vježbati. Naručim hranu koja mi je za 15 minuta u sobi. Stalno sam okružena ljudima. Zbog njih se nikada ne osjećam usamljeno’, rekla je Meryem koja najviše od svega voli nositi kratke hlačice. Frizeru je tek krenula kad je došla u Tursku, a prije toga se šišala kuhinjskim makazama.

Što se tiče ljubavi Meryem kaže da nije žena koja se olako zaljubljuje.

‘Muškarac mora uložiti veliki trud da bi privukao moj interes. Vrlo sam izbirljiva. Možda izgledam kao neko ko se sa svima dobro slaže i zabavlja, no ne puštam olako ljude u svoj život. Jako je malo ljudi s kojima sam bliska. A s muškarcem još teže. Da bi me neki muškarac zainteresirao, mora imati drugačiju osobnost. Mora osjetiti da je zasebna duša. Sad je kod mene više-manje sve kako treba’, rekla je Meryem.

tportal

Komentari

komentara