Magazin

DARKO LAZIĆ SKUPO PLAĆA BURAN ŽIVOT: Srušio se na svadbi svog brata! Ljekari mu hitno ispirali želudac!

Napisao H. H.

Darku Laziću toliko je pozlilo na svadbi rođenog brata Dragana da je završio u bolnici na ispiranju želuca, saznaje Kurir. Pjevač, koji je u centru skandala zbog snimka na kome se vidi kako šmrče bijeli prah, i ranije je imao sličnih problema.

 Veselje je bilo organizovano početkom novembra. Svi u porodici Lazić bili su srećni jer se Dragan oženio djevojkom s kojom se dugo zabavljao. Zaista je bilo prelijepo i veselo. Bilo je više od trista zvanica. Pored mladenaca i njihovih roditelja, najveseliji je bio mladoženjin brat Darko, koji je tog dana od rane zore kitio muziku, pjevao i nazdravljao alkoholom – priča naš sagovornik.

 

On dodaje da ništa nije ukazivalo na to da će pjevaču toliko da se sloši da će završiti u bolnici.

 

– Niko nije siguran zašto je Darku pozlilo. Kada je većina gostiju otišla kući, ostalo je nekoliko prijatelja s Lazićem, koji je svaki čas odlazio do toaleta. Kasnije je počeo čudno da se ponaša i da povraća. Prijatelj je primijetio da je preblijedio i da mu nije dobro, ali on nije želio da pokvari bratovljevu svadbu, pa je govorio da je sve u najboljem redu. Međutim, odjednom se srušio, a zabrinuti prijatelji su ga odmah prevezli u bolnicu, gdje su mu ljekari isprali želudac – završava naš izvor.

 

Tim povodom pokušali smo da kontaktiramo s Darkom, kao i s njegovom porodicom u rodnom Brestaču, ali niko nije odgovarao na naše pozive. Njegova bivša žena Ana Sević nedavno je prokomentarisla Darkovo ponašanje.

 

– On ne shvata da je javna ličnost, da je pod budnim okom javnosti. Nije on mali, ne mogu ja njemu da držim slovo i lekciju. Njemu želim sve najbolje u životu i želim da sam shvati neke stvari. Ja mogu da pričam do prekosutra, ali dok sam ne shvati neke stvari, ne mogu da mu pomognem – rekla je Ana i otkrila kako je funkcionisao njihov brak:

 

– Mi se toliko rijetko viđamo da mi bude čudno kada dođe kući. Darko stalno radi i nema vremena da bude u Beogradu. Lorena i ja smo već navikle da smo same, pa nam bude neobično kada je tu. Šta da se radi, tako je kako je.

 

– Darko je odlučio da Ani ostavi dupleks koji su kupili prije tri godine. On se nedavno iselio iz njega, a doselila se pjevačicina mama, koja joj pomaže oko kćerke. S obzirom na to da je Lazić počeo da gradi kuću u Brestaču, on je odlučio da ta nekretnina pripadne njemu, a dok se ne završi, živjeće kao podstanar u Beogradu. Darko joj je ostavio i džip, koji Ana obožava, a on je prije mjesec dana sebi kupio automobil od bivšeg generala saobraćajne policije Dragiše Simića – završava naš izvor.

(Kurir)

Komentari

komentara