Magazin

Horor u hotelu – Gost se požalio na slab pritisak vode, otišli provjeriti šta je razlog i otkrili leš

Napisao admin

Prava horor priča stiže iz Los Angelesa, gdje su se turisti, koji su odsjedali u jednom hotelu kupali, prali zube, pili i koristili za kuhanje vodu iz vodenog rezervoara u kojem se dvije sedmice raspadao leš djevojke.


Hotel (foto: cure.ba)

Lokalna policija saopćila je kako je u spremniku vode na vrhu hotela Cecil pronađeno tijelo 21-godišnje Kanađanke Elise Lam, čiji je nestanak prijavljen još 31. januara. Tijelo je pronašao radnik iz održavanja zgrade, nakon što se jedan od gostiju požalio na slab pritisak vode.

Policijski detektivi pokrenuli su istragu oko smrti nesretne djevojke, kako bi se utvrdio uzrok smrti, prenosi Bportal.ba.

Na krovu spomenutog hotela nalaze se zapravo četiri cisterne s vodom, a u jednoj od njih pronađena je djevojka. Uzorci vode poslani su na analizu u laboratorij pa se još ne zna koliki je rizik za zdravlje sve skupa to predstavljalo.

Turisti koji su odsjeli u hotelu izrazili su nemali šok kad su doznali šta je s vodom u hotelu.

‘Voda je imala nekakav čudan okus’, rekla je Sabrina Baugh, koja je sa suprugom pila vodu u hotelu osam dana.

‘Mislili smo da je ta voda jednostavno takva ovdje’, dodala je britanska turistica.

‘Tuš je bio grozan. Kad otvorite vodu, prvo je izlazila crna voda nekoliko sekundi, a onda bi se vratila u normalu’, dodala je Britanka.

Hotel je uprkos šokantnom otkriću i zagađenosti njegovih vodenih spremnika, ostao otvoren i samo su goste upozorili da ne piju vodu.

doznajemo

Komentari

komentara