Magazin

SAHRANJEN MONSTRUM IZ RAKOVICE: Pored njegovog groba stoji VIJENAC SA NATPISOM KOJI ĆE VAS ZALEDITI!

Napisao A. K.

Marko Nikolić (43), monstrum iz Rakovice koji je ubio bivšu djevojku Maju Đorđević (38) i sina Mihaila (4), pa presudio i sebi u pritvoru Okružnog zatvora, sahranjen je u petak u tajnosti na Centralnom groblju u Beogradu.

Na grobnici od crnog mermera ništa nije uklesano, a Markovo ime stoji na krstu naslonjenom na porodičnu grobnicu. Na ploči je samo jedan vijenac od članova njegove najuže porodice s lentom na kojoj piše: “Ostao si zauvijek u našim srcima! Mama, tata i brat“, piše Informer.

 

– Porodica je željela da se sve obavi diskretno i to su zatražili i od uprave groblja. Nije napravljena smrtovnica, niti je javno objavljen datum i mjesto sahrane. Nisu žejleli nikoga na sprovodu – kaže izvor blizak porodici Nikolić.

 

Porodica Marka Nikolića poslije njegove smrti nije željela da daje izjave za medije.

 

– Pet mjeseci niko nas nije pozvao da čuje pravu istinu. Niko nije htio da čuje Markovu istinu – rekla je ranije Nikolićeva majka.

 

Podsjetimo, Marko Nikolić prerezao je sebi vrat komadom stakla u ćeliji Okružnog zatvora u Beogradu 30. decembra prošle godine. Istog dana podlegao je povredama u Urgentnom centru.

 

Nikolić je polomio ogledalo u kupatilu ćelije, a onda je krenuo u krvavi pohod. Isjekao se po vratu, a zatim je izašao i napao jednog od cimera, kojeg je ubo dvaput u leđa. Poslije toga je nastavio da kasapi sebe, a zakačio je i glavnu arteriju. Spasa mu nije bilo.

 

On je uhapšen 12. jula 2017. godine nakon što je zadavio sina, pa nožem iskasapio bivšu ženu ispred Centra za socijalni rad u Rakovici. Monstrum je Mihaila davio na groblju, a potom ga odnio ispred socijalnog, bacio pred majčine noge, pa nasrnuo na ženu.

 

U pritvoru je bio pet i po mjeseci, a jedan od cimera mu je bio i Zoran Marjanović, osumnjičeni za ubistvo supruge Jelene.

 

– Marko je stalno govorio da ne može da prežali što je ubio sina. Kad god bi ga pomenuo, suze bi mu krenule. Budio se noću, plakao za djetetom, šetao gore-dole po ćeliji – ispričao je Nikolićev cimer Milovan Stevanović.

(Espreso.rs)

Komentari

komentara