Magazin

Nedjeljni horoskop od 17. do 24.12.2017.godine

Napisao A. K.

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

OVAN (21. 3 – 20.4) 

Ljubav Vaš vladalac Mars, planeta erotike, u astrološkoj kući strasti donosi vam susret sa harizmatičnom osobom čije zanimanje ima veze sa čestim putovanjima. Partner se trudi da vam ugodi, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Jedan Lav misli na vas, a Vodolija vam šalje SMS.

Posao Oko 18. decembra, klonite se rasprava sa kolegama. Posle 20. decembra, kada Saturn, planeta ambicije i uspeha, posle 30 godina, ulazi u znak Jarca, možete da promenite posao ili da napredujete u karijeri.

Zdravlje Čuvajte se virusnih infekcija.

BIK (21. 4 – 21.5) 

Ljubav Mars, planeta akcije u vašoj astrološkoj kući ljubavi, blizu Jupitera, simbola ekspanzije, upozorava da izbegavate rasprave sa partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Jedna Devica misli na vas, a harizmatična Škorpija vam šalje SMS.

Posao U vreme mladog Meseca, oko 18. decembra, možete da očekujete priliv novca zahvaljujući saradnji sa strancima iz zemalja nemačkog jezičkog područja. Ukoliko razmišljate o pokretanju privatnog biznisa, bilo bi najbolje da sačekate do 10. januara iduće godine.

Zdravlje Potreban vam je odmor.

BLIZANCI (22. 5 – 21.6) 

Ljubav U vreme mladog Meseca, oko 18. decembra, možete da odete na zajednički kraći put sa partnerom na kojem ćete doživeti nezaboravne trenutke. Posle 20. decembra, kada Saturn, posle 30 godina, ulazi u znak Jarca, možete da upoznate osobu od koje vas deli veća razlika u godinama, ako ste dama.

Posao Napet aspekt između Neptuna i vašeg vladaoca Merkura u retrogradnom hodu, do 23. decembra, upozorava da bi trebalo da izbegavate konflikte sa mlađim kolegama kao i da odložite potpisivanje važnih ugovora. Početkom perioda, nekadašnji poslovni partner ima novu ponudu za vas. Poslušajte savet jednog Bika.

Zdravlje Pazite se povreda u kući.

RAK (21. 6 – 22.7) 

Ljubav Osoba koju ste već upoznali na nekom poslovnom skupu, može da vam se udvara oko 18. decembra, u vreme mladog Meseca, vašeg vladaoca koji inače simbolizuje emocije. Posle 20. decembra, ulaskom Saturna u astrološko polje ljubavi, posle gotovo 30 godina, upoznaćete nekoga sa kim ćete ući u vezu na duže staze koja može da se završi i brakom.

Posao Pozicije Marsa, vladaoca astrološke kuće karijere, kao i Sunca, u drugoj polovini nedelje, povoljno utiču na vaše finansije. Izbegavajte konflikte sa saradnicima, naročito ako se radi o nekom Blizancu ili Devici.

Zdravlje Čuvajte se infekcija disajnih puteva.

LAV (23. 7 – 23.8) 

Ljubav Oko 18. decembra, na nekoj utakmici ili pozorišnoj premijeri, možete da upoznate jednog Strelca ili Lava. Posle 21. decembra, ulaskom vašeg vladaoca Sunca u Jarca, znak u koji pada vaše šesto polje, udvaraće vam se neko ko nosi uniformu na radu, moguće lekar ili naučnik.

Posao Zbog retrogradnog hoda Merkura, do 23. decembra, bilo bi dobro da povedete više računa o tome šta potpisujete. Sredinom perioda, možete da očekujete ponude za nove poslovne angažmane, naročito ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem ili sportom.

Zdravlje Izbegavajte stresne situacije.

DEVICA (23. 8 – 23.9)

Ljubav Ulazak Saturna, planete karme, u vaše astrološko polje ljubavi, donosi vam susret sa osobom koju možete da upoznate oko 20. decembra na nekom seminaru ili predavanju. Ako ste u braku ili dužoj vezi, partner može da vas iznenadi pozivom na zajednički put. 

Posao U prvoj polovini nedelje, trebalo bi da obratite više pažnje na odredbe ugovora koje morate da potpišete. Vaš vladalac Merkur, planeta komunikacija i posla, kreće direktnim hodom 23. decembra, donoseći vam nove kontakte sa strancima iz prekookeanskih zemalja.

Zdravlje Više se družite sa prijateljima.

VAGA (23. 9 – 22.10) 

Ljubav Pozicija Marsa, vladaoca astrološke kuće ljubavi, donosi vam strastveni susret sa osobom čije zanimanje podrazumeva uniformu. Posle 20. decembra, partner vam poklanja više pažnje, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Lav misli na vas.

Posao U vreme mladog Meseca, oko 18. decembra, bićete uspešni, ako ste umetnik, advokat, političar ili ukoliko radite u medijima. Posle 21. decembra aktivirate se na polju privatnog biznisa, ali sačekajte 23. decembar, kada Merkur, planeta komunikacija, kreće direktnim hodom.

Zdravlje Potreban vam je odmor.

ŠKORPIJA (22. 10 – 22.11) 

Ljubav Ulazak Saturna u Jarca, posle gotovo 30 godina, 20. decembra, najavljuje mogućnost ulaska u vezu sa partnerom od kojeg vas deli veća razlika u godinama. Škorpije u zrelim godinama mogu da sretnu staru simpatiju ili nekoga ko im je bio vrlo drag.

Posao Mars, planeta akcije u vašem znaku, donosi vam mnogo više angažovanja na profesionalnom planu. Posle 21. decembra rastu šanse za napredovanje u karijeri, naročito ukoliko se bavite nekom intelektualnom delatnošću. Pripazite na dokumenta i izbegavajte rizične finansijske transakcije.

Zdravlje Čuvajte se povreda i infekcija.

STRELAC (22. 11 – 21.12) 

Ljubav U drugoj polovini nedelje, partner će se potruditi da vas obraduje pozivom na zajednički put koji odavno priželjkujete. Posle 20. decembra, kada Saturn, posle 30 godina uđe u astrološku kuću ljubavi, na nekom poslovnom skupu možete da upoznate interesantnu osobu sa kojom ćete ući u vezu na duže staze.

Posao Posle 21. decembra, sa Suncem u vašoj kući posla, finansijska situacija kreće nabolje. Ipak, do 23. decembra, trebalo bi da povedete više računa o važnim dokumentima, ključevima, ali i telefonima i punjačima.

Zdravlje Više šetajte.

JARAC (22. 12 – 29.1) 

Ljubav U vreme mladog Meseca, oko 18. decembra, damama rođenim u ovom znaku može da se udvara šarmantna, duhovita osoba čije zanimanje podrazumeva česta putovanja. Posle 21. decembra, vašu pažnju može da privuče tajanstvena, harizmatična osoba, čijem ćete šarmu teško moći da odolite, ukoliko ste muškarac.

Posao Vaš vladalac Saturn, 20. decembra, posle gotovo 30 godina ulazi u vaš znak, donoseći vam obnovu ili proširenje saradnje sa strancima. Ipak, do 23. decembra budite oprezniji ako planirate da potpišete neki ugovor.

Zdravlje Pijte biljne čajeve.

VODOLIJA (20. 1 – 19.2) 

Ljubav Ulaskom Sunca, vladaoca vaše astrološke kuće ljubavi, u znak Jarca, 21. decembra, i vi možete da obnovite vezu sa starom simpatijom. Bračni ili dugogodišnji partner očekuje vašu podršku, naročito ukoliko se radi o nekom vazdušnom znaku.

Posao Jedan od vladalaca vašeg znaka, Saturn, planeta ambicije i uspeha, 20. decembra, posle gotovo 30 godina, ulazi u znak Jarca, donoseći vam mogućnost obnove ili uspostavljanja saradnje sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Studenti mogu da dobiju stipendiju za stručno usavršavanje u inostranstvu.

Zdravlje Glavobolja.

RIBE (20. 2 – 20.3) 

Ljubav U vreme mladog Meseca, oko 18. decembra, vašu pažnju može da privuče osoba koju već poznajete preko poslovnih kontakata. Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, može da vas opterećuje partnerova ljubomora i posesivnost, naročito ako se radi o nekom Biku ili Raku. Škorpija misli na vas, Devica vam šalje SMS.

Posao Ulazak Saturna u znak Jarca, posle gotovo 30 godina, 20. decembra, donosi vam šanse za proširenje poslova sa strancima. Ipak, do 23. decembra, kada Merkur kreće direktnim hodom, trebalo bi da izbegavate potpisivanje ugovora.

Zdravlje Čuvajte se za volanom.

novosti.rs

Komentari

komentara