Magazin

MILJANA KULIĆ KRVARILA I MOLILA ZA POMOĆ: Konačno isplivala istina o njenom pobačaju! Sramotno!

Napisao A. K.

Miljana Kulić je prva osoba koja je zatrudnila u rijalitiju, ali nedavno je umalo krenulo sve po zlu. Kulićeva je krvarila obilno i molila za pomoć dok je otac njenog djeteta, Ivan Marinković, mirno sjedio. Međutim, otkrivena je prava istina koja se krije iza krvarenja, i nije ni malo prijatna.

Naime, odmah su krenule spekulacije o navodnom pobačaju, a onda je produkcija otkrila kompletnu istinu. Riječ je o isječenom snimku koji ne pokazuje cijelu dramatičnu situaciju.

 

“Kada biste vidjeli šta se izdešavalo nakon toga, sve bi vam bilo jasno. Zato je i Miljanina mama dolazila u vilu da iskritikuje kćerku kojoj joj je rekla da se s takvim stvarima ne igra. Ona je htjela da isprovocira Ivana Marinkovića i da vidi kakva bi njegova reakcija bila kada bi se desilo da pobaci. Zato je sve iscenirala i napravila da joj curi krv. Sve to se potom jasno vidjelo u prenosu uživo i o tome su pričali i ukućani, samo što je neko riješio da napakosti “Parovima“ i isjekao je klip da izgleda dramatično“, rekli su iz produkcije.

 

Dakle, na svu sreću, sve je u redu sa Miljaninom trudnoćom i njenom bebom.

 

“Ona se dobro osjeća, doktori neprestano prate njeno stanje i trudnoću. Kao što je i ranije rečeno, jedno je rijaliti, a drugo realan život. Nije rejting ispred svega! Miljana će uraditi sve potrebne analize, savjetovaće se sa ginekolozima, psiholozima, psihijatrima, koji će potvrditi da li ona može da nastavi boravak u vili. Ukoliko to ne bude bilo odobreno, ona će svoju trudnoću njegovati kod kuće, u svom domu“, poručili su iz produkcije “Parova“.

 

Miljana je još jednom pokazala da je odlična glumica, ali da li to pristaje jednoj budućoj mami? Da li sa tim stvarima sme da se igra?

(Kurir)

Komentari

komentara