Magazin

Horoskopski znakovi – Vaga voli da dobije ruže, a vodolija egzotične orhideje

Napisao admin

Vagu će oduševiti buket ružičasto-bijelih ruža, škorpija voli da dobije veliki buket crvenog cvijeća, dok će romantična djevica najviše uživati u narcisima.


cvijeće (foto:24sata.hr )

Ovan voli svijetlo cvijeće 

Žene rođene u znaku ovna vole cvijeće svijetlih boja, najviše bijelu, ali i ukrasni “zeleniš”, zato će im se svidjeti i zelenilo bršljena. Vole orlove nokte i cvijet dan i noć, a za buket su najbolji izbor geranije. 

Za bika je rijetko cvijeće 

Bikovi vole vintidž cvijeće, skrivene dragocjenosti koje će pronaći u tajnom vrtu. Više vole veliko cvijeće i to u ružičastim, žutim i crvenim bojama. Ruže, bijele rade, ljubičice i bulke su im među omiljenim cvijećem. Svidjeće im se i đurđevak, a u proljeće i rascvetane voćke jabuke, kruške i limuna.

Lavanda za blizance 

Ovim ženama svidjeće se prozračno i romantično cvijeće poput ljiljana, lavande, orhideja i hrizantema. Božuri cvjetaju uglavnom samo jedne nedjelje u junu i zato se pripisuju upravo blizancima. 

Cvijet lotosa, vodeni ljiljani i mačija trava su izbor koji će oduševiti ovaj zahtjevni, ali nježni i romantični znak. Posebno će se oduševiti ako im donesete veliki buket kamelija ili božura, a svidjeće im se i geranije koje kod ovog znaka podstiču energiju. 

Lavica obožava suncokrete 

Lavice vole da ih impresionirate, pa s velikim buketom sigurno nećete pogriješiti. Najviše će im se svidjeti suncokreti, ali ako ih nema možete posegnuti i za nevenom, dalijama, hortenzijama, ljiljanima ili orhidejama. 

Djevica obožava narcise 

Njih će impresionirati azaleje i dan i noć, a pokušajte da izaberete one u crnoj, plavoj ili žutoj boji. Nećete pogriješiti ni s narcisima i hrizantemama, pogotovo u žutoj boji.

Za vagu su ruže 

Vaga je prozračan i koketan znak koji voli romantičnu plavu i ružičastu nijansu hortenzija. To je cvijet zahvalnosti, iskrenosti i mudrosti. Osim toga, vagu će oduševiti i kombinacija ružičastih i bijelih ruža u velikom buketu. Ona će za svoj dom najradije izabrati lale. 

Škorpija će se oduševiti kaktusima 

Ovaj intenzivni i inteligentni znak voli boju ljubavi. Crvena je zaštitni znak svake škorpije. Zato će svaka žena rođena u ovom znaku biti impresionirana velikim buketom crvenih ruža. Osim toga, škorpija je veliki ljubitelj svih cvjetova koji imaju tamne nijanse. I kaktusi su na njenom spisku omiljenih ukrasa za dom. 

Za strijelca su karanfili 

Ovaj ambiciozni i optimistični znak voli karanfile koji simbolišu nevinost, znatiželju i prvu ljubav. Omiljene boje su mu ružičasta i bijela. Voli i male i šarene proljetne bukete s poljskim cvijećem. 

Jarac voli ljubičice 

Jarac je kućni tip kome najviše odgovaraju ljubičice. Obožava njihovu boju i blagi proljetni miris, jer osim toga one donose bogatstvo i mir u svaki dom. Svaku jaricu je moguće oduševiti velikim buketom ruža, ali ne crvenih već bijelih i ružičastih. 

Vodolija će najviše uživati u orhidejama 

Vodolija voli sve što je egzotično, lijepo i zanimljivo, pa je orhideja savršen cvijet za nju. Ona simboliše strpljenje i mudrost koje vodolija posjeduje. Osim toga, tu su i kale i narcisi koje su njihovo idealno cvijeće za ukrašavanje doma. 

Za ribe su lagani cvjetovi blagog mirisa 

Riba je osjetljiv znak s pojačanim čulom mirisa, pa nježni cvjetovi najbolje pristaju ovom znaku. Osim toga, ribe će uživati u vodenim biljkama poput lotosa i vodeni ljiljani. Najviše će se obradovati buketu s poljskim cvijećem.

24sata.hr

Komentari

komentara