Magazin

Nijemca dirnuli "Berači željeza" – Nakon gledanja filma Senadi i Nazifu poklonio svoj crveni BMW!

Napisao admin

Nakon jučerašnje premijernog prikativanja filma Danisa Tanovića “Epizoda u životu berača željeza” na Berlinau, na izlazu iz festivalske dvorane odigrao se više nego zanimljiv događaj.


Danis Tanović (foto: doznajemo)

Nositeljima glavnih uloga, tj. akterima koji u filmu igraju sami sebe, Senadi Alimanović i Nazifu Mujiću pristupio je jedan stariji Nijemac, upitavši ih razumiju li njemački ili engleski. Kad su njih dvoje domahnuli glavom, budući da razumiju samo bosanski i romski, u pomoć je preskočio jedan posjetitelj, preuzevši ulogu prevoditelja.

Nijemac je na to zavrati rukav lijeve ruke, pokazuje malje i rekao: “Sav sam se naježio gledajući vas film, jako me dirnuo. Podsjetio me i na moje djetinjstvo, kad sam dane provodio igrajući se na automobilskim olupinama.”

Potom vadi mobilni telefon, pokazuje sliku svog crvenog BMW-a, stariji je model i veli: “Upravo danas na parkingu me udario jedan drugi, nov crni BMW, samo su jedna vrata ogrebana, ali rado bih ga poklonio Nazifu i Senadi!”

Vidio je u filmu, kaže, da su ostali bez svog Opela – Nazif ga je morao na otpadu prodati kako bi platio svojoj ženi Senadi lijekove i neplaćeni račun za struju.

doznajemo

Komentari

komentara