Magazin

OBJAVLJEN VELIKI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: Precizna prognoza za svaki znak, JEDNOM ZNAKU SE NE PIŠE DOBRO!

Napisao H. H.

2018. godina je na pragu – pravo vrijeme da saznamo šta su nam zvijezde pripremile na polju karijere, ljubavi, finansija, zdravlja i porodice!

OVAN

Ovnovi su entuzijasti u ljubavi, kada se zaljube, partner za njih predstavlja centar svijeta. Svaka nova ljubav za Ovnove je divna kao i prva, počinju je sa istim žarom. Ponekad su neumjereni, suviše agresivno ispoljavaju svoja osjećanja, tako da mogu da preplaše partnera. Obožavaju da koriste ljubavne fraze što partnera silno zabavlja. Strastvenost Ovnova je njihov dvosjekli mač, i treba da se čuvaju da od njega sami ne stradaju.

U 2018. godini, Ovnovi bi mogli da završe određene važne odluke u životu. Stvari koje više nisu relevantne mogu biti odbačene. Ove godine postajete zreliji. Planete Saturn i Jupiter će djelovati u vašu korist da pokrenete stvari koje su vam dugoročno gledano najpogodnije. Tokom godine se očekuju neke žrtve sa vaše strane, kada je vaš lični život u pitanju. Iskoristite prilike dok vam se nađu na vašem putu. Promjene i još više promjena su u opticaju za Ovnove u ovom periodu.

Tokom 2018. godine, planete Saturn i Jupiter blagosloviće obilno Ovnove. Saturn obećava naporan rad i Jupiter je tu za srećan rad i trebalo bi da stvorite ravnotežu između ove dvije stvari. Ove godine će se pojaviti fenomenalni rast vašeg profesionalnog napretka i vaše finansije će takođe uvećati više puta. Međutim, mir u kući bi mogao da vas zaobiđe, pa tom posvetite dosta pažnje i napora da prevaziđete svaku negativnu situaciju. Prvi kvartal 2018. biće veoma zahtjevan i naporan. Pazite i na nezgode na putovanjima.

U periodu od marta do jula 2018. godine, Jupiter će bio retrogradan i to bi moglo da pokvari vaše finansije. Neočekivani trošak može vam se pojaviti, a možete očekivati i neke probleme sa zemljištem. Saturn je retrogradam između aprila i septembra i donosi velike velike promjene u karijeri Ovnova. Možda postoji potreba za nekim finansijskim prepravkama sa vaše strane. Držite se dalje od novih poduhvata dok je Saturn retrogradan. Između maja i novembra 2018. godine, Mars, vaš vladar će biti uzvišen i to utiče na vaše karijere. Ali onda budite oprezni u svojim potezima i proverite bilo šta što se događa oko vas.

POSAO

Karijera će ove godine biti zadovoljavajuća oblast za većinu Ovnova ove godine. Naravno, imali biste i prepreka, ali imaćete i hrabrosti da ih preskočte. Novi putevi rasta su vjerovatni u vašoj karijeri ove godine. Komunikacija i borba za opstanak su ključevi za sve to. Jupiter će vam pomoći da poboljšate svoje vještine i poboljšate svoju kreativnost.
Oni koji su uključeni u profesije vezane za oblasti umetnosti, proizvodnje i prodaje dobijaju dobar podsticaj ovog perioda. Odnos sa vlastima i vršnjacima na vašem radnom mestu biće srdačniji i ispravniji. Očekujte unapređenja i povećanja isplata do kraja godine.

LJUBAV I BRAK

Ovnovi će u 2018. godini pokazivati vrlo jasan put u svom ljubavnom životu. Bolje ćete razumjeti svog partnera ili supružnika. Za neke od vas bi to bio kraj puta u dugom i nesrećnom odnosu, dok bi za druge to bio sladak početak. Ako ste već u vezi, sada će se tokom godine povećati osjećanja i strast koji su vezani za vašeg partnera.

Sada biste mogli kontrolisati svoje emocije i zadržati partnera pod kontrolom. Između marta i juna, neki od vas bi mogli ući u dublju vezu ili jednostavno – drugu fazu? Međutim, ne dajte obećanja u koja niste sigurni.

Odnosi će biti prilično intenzivni, i u tom slučaju budite odgovorni i donosite odluke na osnovu vaše savjesti. Nešto što vam je u prošlosti nanosilo bol kao i loše emocije nestaju i bićete slobodni.

FINANSIJE

Ovnovi će biti na putu ka finansijskom uspjehu ove godine. Naravno, prepreke dolaze u vidu gubitaka i dugova, međutim, lako biste mogli da ih riješite. Vaš osjećaj optimizma će biti dosta visok i stoga ćete moći glatko da plovite čak i kroz finansijsku oluju koja bi mogla da se desi. Preduzmite korake da preuredite svoj budžet kako biste bili uvijek u skladu sa svojim mogućnostima.

Na kraju godine, vaši dugovi i negativne finansije kreću na bolje. Nađite različite načine prikupljanja sredstava kako biste stigli do stabilne finansijske situacije. Od novembra, Ovnovi će biti u stanju da se glatko kreću kroz svoje finansijske obaveze.

ZDRAVLJE

Opšte zdravlje i blagostanje Ovnova biće odlično tokom čitave godine. Iako vas Uran čini krhkim i sklonim zdravstvenim problemima, Jupiter je na vašoj strani i štiti vas od bilo kojih većih zdravstvenih komplikacija. Možete da povećate nivo energije ako preduzmete neke avanturama i putovanja prirodom.
Slušajte svoju dušu i podmlađujte povremeno dušu i tijelo. Neka ograničenja treba da se praktikuju kada se radi o uživanjima u hrani kao i navikama za vježbanje. Nemojte da preterujete u bilo čemu. Meditacija i drugi oblici blagih treninga mogu se preduzeti kako bi se ublažio stres i rasteretio život.

PORODICA

U 2018. godini, Ovnovi će biti zadovoljni svojim porodičnim životom. Njihov društveni život biće dosta poboljšan. Međutim, neki od vas bi mogli biti prilično ranjivi baš zbog članova porodice, stoga se pobrinite da budete stabilni.

Nemojte biti osjetljivi i djelujte oprezno. Ovo će biti period kada su za mnoge Ovnove dobi događaji na putu. Stoga će godina biti puna kupovine, putovanja i šta još sve ne sa porodicom. Budite veseli.

 

BIK

Rođeni u znaku Bika imaju tvrdu glavu i meko srce. Oni su, sa jedne strane, racionalni i praktični, sa izraženim smislom za materijalne vrijednosti. Međutim, druga strana Bikovske prirode je vrlo osjetljiva, romantična i sentimentalna. Na prvi pogled ove dve suprotnosti su nespojive, ali Biku je potrebna sigurnost da bi se opustio i dozvolio svojim emocijama da se rasplamsaju. Bik nije impulsivan, veoma je strpljiv i oprezan, ali je zato vrlo istrajan u svojim namjerama.

Biće puno mira i slobode za akciju u životima Bikova ove godine. Klima će biti za vas prilično pogodna da se odmorite i opustite. Kako Pluton prolazi kroz kuću Jarca, osjećaćete se mnogo lakše i sa fizičke i sa mentalne tačke gledišta. Određeni aspekti vašeg života pozivaju vas da napravite jedan korak nazad i da se malo povučete u životu. Najbolji savjet bio bi čekanje i strpljivost. Vaša osjetljivost biće jaka tačka ove godine i gledajte da to ne utiče na one oko vas.

Iako 2018. godina izgleda kao da će Bikove osloboditi nevolja, ipak ne očekujte da to bude krevet od ruža. Napadi bijesa su takođe mogući za neke od vas i odnosi bi se zbog svega toga mogli pokvariti. Karika vam može dobiti dobar vjetar u leđa tokom ove godine, ali ne ulazite u bilo kakav novi poduhvat. Retrogradni Jupiter između marta i jula 2018. godine savetuje da izbegnete bilo kakvo preseljenje i prekid rada. Takođe možete ući u nevolje sa vlastima u vašoj profesiji, stoga se držite dalje od svega što vam izaziva gnev. Ali onda će vas Jupiter nagraditi nekim dobitkom kroz nasljeđivanje.

Egzaltiran Mars između maja i novembra 2018. godine donosi konstruktivne promjene u životu Bikova. Vaše finansije biće dobre i ostvarićete ih preko bračnih partnera u ovom vremenskom roku. Godina obiluje iznenađujućim mogućnostima za karijeru, a krediti i gubici polako se smanjuju i nestaju. Planete će vam pomoći da rizikujete u životu tokom 2018. godine. Sredina godine donijeće mnogo dobrote u vašem bračnom ili ljubavnom životu. Uopšteno gledano, 2018. godina se čini prilično mirnim periodom vašeg života.

KARIJERA

Ove godine vaše performanse u karijeri biće na vrhuncu. Vi ćete biti pod velikim uticajem vanjskih uslova u vašoj karijeri. Budite stabilni sa svojim ambicijama i ciljevima i vaša tvrdoglavost će vas provesti kroz sve.

Vaše ruke biće prilično zauzete tokom čitave godine, u smislu opterećenja. Međutim, Bikovima se savetuje da se uzdrže od bilo kakvog timskog rada ili zadružnih ugovora. Tek sljedeća godina daće prave plodove ako pravi napor uložite ove godine. Oko konačnih rezultata na kraju godine očekuje se napredak u karijeri.

LJUBAV

Ljubavni život Bikova u 2018. biće u harmoniji. Ovo će biti period sjajnog spokojstva i bogatih iskustava u vašem ljubavnom životu. Za neke od vas ljubav će biti glavni prioritet u životu, dok će za neke Bikove to biti totalno gubljenje vremena i energije. Vaša osjetljivost ili održava vaše veze ili ih odbacuje od sebe.
Sredina godine bi mogla doneti potencijalne partnere u vaš život. Pustite vaše krivice i grijehe iz prošlosti i gledajte u budućnost. Za one koji su već u vezi, ovo je period kada bi vaše veze bile ojačane kako biste izdržali test vremena i sudbine. Ove godine vi ćete osjećati snažnu potrebu da zadovoljite svog partnera više nego ikad. Nastavite i uživajte. Planete ljubavi su u vašu korist, a ove godine će u vašoj ljubavi prevladati harmonija.

FINANSIJE

U 2018. godini biće mnogo više trošenja za Bikove, kao nikada prije. Postojaće stalan priliv sredstava, međutim i odliv će biti adekvatan prilivu, ostavljajući vas tako u situaciji da nemate šta da uštedite. Neki neizbežni troškovi će prekinuti vaše budžetske planove. Ali budite sigurni da ne podlegnete spoljašnjem pritisku u smislu finansijske potrošnje.
Srednji dio godine može donijeti veliki dio novčanog fonda. Planirajte svoje finansije i oslobodite se svih loših kredita i zaduženja. Napravite pametne poteze kako biste smanjili neželjene troškove u životu. Neki Bikovi bi mogli da kupe nešto visoke vrednosti, kao što su kuća, imovinsko zemljište ili luksuzno vozilo i to sve krajem godine.

ZDRAVLJE

Godina 2018. godine započinje napomenom za Bikove da će njihovo zdravlje i energija bili prilično dobri. Ovo bi bilo dobro vrijeme za početak bavljenja nekim sportom i odustajanje od nezdravih navika koje ste stekli u životu, a koje bi imale dugotrajnu reperkusiju u vašem životu. Oko drugog tromesečja godine može doći do pada nivoa energije, a i vaš moral bi bio stavljen na testiranje. Čuvajte svoje emocije i držite ih pod kontrolom i pogledajte svoje zdravlje nakon nekoliko mjeseci.

Povremeno se opustite i podmladite svoje duh. Vašu mentalnu stranu takođe treba stalno da upregnete da bi se neke duhovne potrage popele na viši nivo. Neka vaš nivo samopouzdanja raste, a uklonite stres i naprezanje iz svog života. Nemojte unositi sitnice u svoje srce i rešavajte životne poslove sa osjećajem elastičnosti.

PORODICA

Ove godine imali biste jedini zadatak da napravite primirje u vašim porodičnim odnosima. Biće puno tenzija oko vas, tako da morate napraviti pozitivne poteze i korake da biste stvari glatko održavali.

Tokom ove situacije zahtjeva se vaš taktični i diplomatski pristup. Uvjerite se da vaše lične granice ostaju netaknute. Vaše dobre namjere prema porodici donose osjećaj povjerenja i sreće tokom čitave godine.

 

BLIZANCI

Prilagodljivi, ali promenljivi i nestabilni… Bezbrižni i teže promjenama. Prema partneru su hladno ljubazni, a sami vole da koketiraju. Neozbiljni su, dosta emotivni, vole ljubav. Nisu sposobni za neku ozbiljniju i trajniju vezu, jer im je duh nestalan i avanturistički nastrojen. Kada se Blizanci zaljube, postaju nježni i vjerni svojoj ljubavi. Blizanci su izvrsni zabavljači koji imaju izražen smisao za humor i sitne dosjetke koje mogu da razbiju i najnelagodniju situaciju. Upoznati su sa najnovijim zbivanjima. Udvaraju se vrlo inteligentno, dozvoljavajući partneru da se oseća sigurnim i vrijednim…

UOPŠTENO

Godina 2018. biće za Blizance period gdje će im energija biti na visokom nivou u skoro svim oblastima života. Bićete potpuno obnovljeni, kako fizički tako i mentalno. Nove prilike će vam doći na put. Uzmite ih i krenite napred. Nagrade vas čekaju upravo tu iza ugla. Neće biti mnogo problema u dobijanju raznih usluga kako u ličnom tako i u profesionalnom životu. Ovo će biti vreme kada će vaša istinska priroda doći u prvi plan. Ove godine pazite na lažna obećanja kao i odgovornosti koje vas čekaju. Blizanci će biti puni pozitivne energije u 2018. godini. Zato će doći velika sreća i bogatstvo, međutim, razna kašnjenja i prepreke su takođe na tapetu.
Vaš društveni život biće prilično aktivan za taj period. Jupiter je retrogradan između marta i jula 2018. godine i donijeće Blizancima mešovita osjećanja. Vi biste radije sedeli na ogradi

kada su u pitanju važne odluke u vezi sa životom. Marsovska egzaltacija u periodu od maja do novembra će vam pružiti puno snage za borbu protiv neprijatelja i drugih podela. Budite oprezni prilikom vožnje i rukovanja teškom opremom. Povremene prepreke se ne mogu isključiti u 2018. godini.

Međutim, strpljenje i čvrstoća će vam se bogato platiti. Finansije bi bile zadovoljavajuće ako ste na pravom putu. Ljubavni život biće sasvim dobar ako se pojedinci sretnu sa ljubavlju svog života na radnom mjestu. Godina 2018. godine donjeće Blizancima osećaj olakšanja i stabilnosti u životu, za razliku od prethodnih godina.

KARIJERA

U ovoj godini, kombinovani efekti Jupitera i Saturna će vam pomoći da pokažete svoj karakter u svojoj karijeri. Ovo bi bio dobar period da proširite svoj horizont u pogledu poslovnih poduhvata. Nova faza vašeg života čeka ovaj period u vašoj profesionalnoj areni gdje treba da se pokažete i pobijdite. Nemojte biti zadovoljni vašim sadašnjim dostignućima, već ciljajte na Mesec.

Možda postoji i neki neprijateljski doček od vaših kolega ove godine. Budite oprezni u svojim potezima i pokušajte da izgradite vlastiti autoritet na svom radnom mjestu. Ove godine napredak u vašoj karijeri će biti spor, ali stalan. Potreban vam je temperament kada je u pitanju posao. Uzmite malo vremena kada vam bude trebalo da razmislite o svemu i donesete prave odluke za vas. Timski rad će se u 2018. isplatiti za Blizance.

LJUBAV

Ljubavni život Blizanaca ove godine biće pun energije i ukusa. Jupiterova pozicija će vam pomoći da se poboljšate emocionalno i imaćete više entuzijazma u vašem ljubavnom životu. Pojedinci bi mogli da povećaju nivo privlačnosti da bi se suočili sa suprotnim polom. Vaš društveni život se sada proširuje kako bi se poboljšao vaš ljubavni život. Ne bojte se da se pokažete kao potencijalni partner.
Ove godine bi u vašoj ljubavi moglo biti puno strasti, zadovoljstva i senzualnih poteza. Međutim, neki od vas bi mogli zameriti svojim partnerima u smislu da vaša osjećanja nisu uzvraćena. Zatim, postoje i oni Blizanaci koji bi mogli biti uhvaćeni između dva paralelna odnosa. Da biste izbjegli dalje komplikacije, bolje je periodično smanjujete tenzije u vašim odnosima. Krajem godine može se svašta desiti, razdvajanje, pomirenje i preokreti, okretanje vašoj ljubavi.

FINANSIJE

Finansijski položaj Blizanaca biće odlično pitanje ove godine. Iako bi većina vaših želja bila zadovoljena, dugoročni projekti koje ste imali u mislima možda bi stali. Iako ćete možda imati pune ruke posla ove godine, nećete moći da uživate u finansijskim aspektima. Ponekad se malo smirite i razmotrite svoj budžet za taj period.
Kako se godina kreće, radite naporno, uložite više napora i postojaće više priliva novčanih sredstava. Napravite neke izmene za finansijsku potrošnju i odvojite se od neželjenih troškova za taj period. Izbegavajte kredite i dugove i pokušajte da živite u okviru svojih sredstava. To bi vas u narednim godinama držalo daleko od bankrota.

ZDRAVLJE

Tokom većeg dijela godine, vaši opšti nivoi zdravlja i energije biće najbolji mogući. To bi vam pomoglo da se dobro snađete u svojoj karijeri. Vaš osjećaj dinamizma bi takođe dostigao novu visinu tokom godine. Budite spremni za uzbudljiv i intenzivan period vašeg života oko sredine godine. Kod nekih Blizanaca to može da dovede do mentalne slabosti, kao i fizičke.
Zbog toga počnite da se bavite nekim sportskim ili rekreativnim aktivnostima koje će vas okrijepiti i vratiti vam energiju. Pokušajte da stvorite ravnotežu između vaše fizičke i mentalne strane da biste veselo i raspoloženo dočekali kraj godine.

PORODICA

U vašem porodičnom životu biće mir i harmonija ove godine. Međutim, očekujte neke promjene u uvjerenjima i tradiciji vaše porodice. Morate izbjeći zadržavanje osjećanja i emocija u sebi, umesto što porodici služite na više diplomatski način. Otvorite se prema porodici i promjene će biti vidljive.

 

RAK

Senzitivni i sa odbrambenim stavom u emotivnom životu… Pod uticajem svog vladaoca, Meseca, Rakovi su osjetljivi, romantični i intuitivni. Ta intuitivnost i osjetljivost ih vodi kroz život pomažući im pri procjeni raznih situacija i ljudi. Rak ne preduzima ništa ako se prethodno nije uvjerio u sigurnost poduhvata i sagledao eventualne posljedice. Na neki način on je stalno zaokupljen svojom egzistencijom. Vrlo poštuje dom, porodicu i svoje bližnje, trudeći se da sebi i njima osigura stabilan život.

UOPŠTENO

Rakovi će 2018. godinu vidjeti sa novim nivoom optimizma i pozitivnosti. Godina će biti sa puno sreće i bogatstva. Vaš nivo pouzdanosti će se povećati i preovlađuje harmonija u vašoj blizini tokom čitave godine. Planete Saturn i Jupiter donose brojne mogućnosti za rast tokom tog perioda. Razvoj i napredak sada dolaze malo po malo, po periodima i vaša očekivanja će biti ispunjena u toku godine.

Rakovi će vidjeti da će 2018. biti malo teža u smislu da treba da donesu neke važne odluke u vezi sa životom. Budite logični i racionalni umjesto da budete emotivni za stvari koje će raditi u vašu korist tih dana. Pošto ste pod uticajem Mjeseca, Mjesec će igrati glavnu ulogu u izazivanju nekih mentalnih poremećaja kod nekih Rakova. Morate se hrabro postaviti kako biste riješili izazove koji vam stoje na putu. Međutim, i sreća je na vidiku. Vaša trenutna imovina će vam dati dobre plodove tokom godine 2018. o čemu god da se radi.

Početak novih poduhvata ove godine bi bio prilično dobar. Oni u servisnim službama biće u prilici da poboljšaju svoje vještine. Između marta i jula 2018. godine Jupiter će biti retrogradan. To može dovesti do neke zabune u vezi sa vašom karijerom i vaše špekulativne poslove koji mogu da vam se vrate u negativnom smislu. Egzaltirani Mars između maja i novembra 2018. godine donosi dosta dobitaka.

Bračna sreća je osigurana za Rakove u ovoj godini. Pušajte da održite kompatibilnu atmosferu kod kuće i na poslu. Saturn ide retrogradno između aprila i septembra 2018. godine, kada bi vaše finansije mogle biti na udaru. Budite pažljivi u trošenju i ne preterujete. Od oktobra stvari ponovo dolaze u vašu korist.

KARIJERA

Rakovi će u 2018. imati prilično intenziviranu karijeru. Imaćete pune ruke posla tokom čitave godine, mada ponekad stvari mogu da vam izmaknu iz ruke i možda ćete biti uhvaćeni u nekoj vrsti unakrsne vatre. Pokušajte da nađete balans sa autoritetima i kolegama tokom ovog vremena. Ako tražite preseljenje ili promenu položaja onda bi ovo bilo pogodno vrijeme.
Do poslednjeg kvartala godine, vrijeme bi bilo pogodno za vas da naučite nove vještine koje se odnose na vašu oblast interesovanja. Uspostavićete nove kontakte i vaš društveni krug će se uvećati.

LJUBAV

Rakovi će u 2018. biti svjedoci emocionalnog preokreta u njihovom ljubavnom životu. Odnosi u kojima ste sada začiniće vaš život nabolje i podići na novi nivo. Pratite svoje instinkte i savjest kada se bavite spornim pitanjima u svojoj ljubavi. Govorite i pustite da razgovarate sa svojim partnerom kako biste ostvarili transparentnost u svojim odnosima. Nestrpljenje i otkrivanje grešaka za sada ne bi bilo korisno tokom godine u odnosu na vašu ljubavnu vezu.

Držite kontrolu nad onim što radite, jer možete povrijediti osjećanja vašeg partnera u toku godine. Držite svoje želje i senzualne emocije pod kontrolom i pokušajte da razumijete osjećanja svog partnera. Neki od vaših dugoročnih snova kada je ljubav u pitanju, sada će se materijalizovati, a vi budite sigurni da su vaši snovi realni, a ne samo utopija. Nekima od vas je bilo teško da se odlučite između više partnera koje ste imali u vidu. Kraj godine će vam doneti puno hrabrosti i dodati vam šarma da biste mogli privući i ključne potencijalne partnere za život.

FINANSIJE

U prvoj polovini godine može doći do neželjenih troškova za Rakove. Iako bi ovo moglo da vas uznemiri, to će vam ipak pomoći da bolje rukujete budžetom u 2018. Zato pripazite sa novcem. Takođe, ova prva polovina godine može da donese dobar priliv sredstava putem dogovora o nekretninama i prihoda kroz naslijeđe. Sredina godine bi mogla doneti neke troškove vezane za sređivanje kuće ili vas lično.
Ne bacajte se mnogo u finansijske troškove i na trošenje na zabavu jer možete se naći u problemima. Međutim, izgleda da je druga polovina godine bez problema kad su finansije u pitanju. Izbjegavajte kupovinu velikih vrednosti i pokušajte da napravite neke male uštede.

ZDRAVLJE

Ove godina će vas vidjeti u dobrom zdravlju i pružiti vam prilično veće mogućnosti za smirenje vašeg fizičkog i mentalnog jaza. Odmorite se i podmladite svoj duh kad god imate vremena za to. Ostanite aktivni i jedite zdravo. Čuvajte se emocionalnih nemira koji razbijaju vaše živce. Budite pozitivni i dopustite da vas okružuje osjećaj optimizma.
Vaši nivoi energije bi tokom godine mogli da nađu alternativne načine kako da se povećaju. Pronađite ravnotežu između rada i igre. Prava dijeta bi takođe utrla put za zdraviju sutrašnjicu, i ove godine se držite daleko od bilo kakvih pretjerivanja u svemu, jer bi mogla donijeti dugoročne reperkusije u životu.

PORODICA

Najveće promjene su vjerovatno u kući ove godine. Vi ćete ući u novu fazu svog života. Moguće je uvećanje porodice. Nekoliko prepreka moglo bi se pojaviti na način kojim se narušava harmonija kod kuće. Budite smireni i ne prihvatajte sve ka srcu. Budite čvrsti kada je u pitanju stvaranje novog poretka i pravila kod kuće. Ostanite čvrsti i snažni u svojim pogledima i idealima.

 

LAV

Dinamični, moćni, impresivni, posesivni… Pošten i plemenit, preduzimljiv u pitanjima ljubavi i emocija. Lavovi su dosta erotični i imaju dovoljno ljubavnog iskustva. Lav se stalno trudi da ispuni partnerove najskrivenije želje, uvek i iznova pokazuje i iskazuje svoju ljubav. Lavovi su vatreni, i u ljubavi, i u svađi. Mana im je posesivnost.

Uopšteno

U 2018. godini Lavovi će pronaći svoju materijalističku i zemaljsku stranu i staviti ih u prvi plan. Neki od vas će možda da odustanu od svojih dugo korišćenih navika. Jupiter i Saturn će vam pomoći da budete u centru pažnje tokom cijele godine. Sada će doći do radikalnih promena u vašem ličnom i profesionalnom životu. Vi biste mogli više da radite ove godine nego ikada ranije, ali onda zadržite svoju osjetljivost pod kontrolom jer bi mogla da vam ometa rast i napredak.

Godina 2018. biće za Lavove divan period bez stresa i napora. Sve zabrinutosti i strahovi koji su vas proganjali već neko vrijeme, sada će nestati. Pazite se vaših neprijatelja, ali ovo nije dobar trenutak da se suprotstavite njima, stoga je najbolje da se pritajite. Oni koji su u privatnom biznisu i oni koji rade u raznim servisima mogu da očekuju pozitivne prihode u 2018. godini. Između marta i jula 2018. godine Jupiter će biti retrogradin u vašoj kući. Ovo može dovesti do mnogih putovanja i preseljenja za neke od vas.

Mars će biti egzaltiran od maja do novembra kada će se vaši imovinski poslovi materijalizovati. Takođe je predviđena bračna harmonija za ovu godinu. Za neke Lavove favorizovana su putovanja i boravak u inostranstvu. Negativna strana je da vas mogu proganjati neka zdravstvena pitanja, zato obratite pažnju na to. Finansijski priliv može biti ograničen krajem godine. Takođe, odnos sa braćom i sestrama bi mogao da bude sporan ove godine. Strpljenje bi bila ključna riječ za preživljavanje ove godine.

Karijera

Karijerni život Lavova će proći kroz nekoliko uspona i padova u toku 2018. godine. Kratkoročni ciljevi će biti ispunjeni. Planirajte budućnost svoje karijere i radite prema planu i nedajte da vam smetaju trenutne teškoće. Precizirajte, ponovo definišite i ponovo obnovite vašu profesionalnu radnu etiku kako biste završili svoje projekte na vrijeme.
Idite do same srži stvari kako biste održali povoljan odnos sa svojim kolegama i šefovima na radnom mjestu. Prva polovina godine mogla bi biti prilično teška, dok će druga polovina dovesti do osjećaja stabilnosti i optimizma na vašoj profesionalnoj strani.

Ljubav

Ljubavni život Lavova će biti prilično fenomenalan ove godine. Pojedinci i oni koji su već u vezi biće svjedoci velikih promena u njihovom ljubavnom životu. Saturn i Jupiter će dodatno poboljšati vašu senzualnu i osjetljivu stranu. Iako je vaša ljubavna oblast ponekad bolna, dobitci će biti dugotrajni. Pokušajte da promenite način izražavanja ljubavi jer bi to moglo da doprinese vašim potencijalima da dovedete moguće partnere u svoj krug.

Povremeno mora biti napravljen kompromis sa vašim partnerom da bi vam donio dovoljno romanse u vaš život. Ne dozvolite da se komunikacione praznine razviju između vas i vašeg partnera. U ovoj godini će biti bezbroj romantičnih susreta, na vama je da odabetere pravi izbor.

Finansije

Finansijska situacija Lavova će 2018. godine da se mnogo poboljša. Iako može doći do nekih ograničenja za vaš priliv novčanih sredstava, mogli biste da potpuno ispunite svoje želje. U ovoj godini se od vas traži smanjenje i likvidaciju zaostalih dugova kao i unovčavanje vaših investicija. Nemojte donositi brze odluke, postupite mirno u svakoj situaciji.
Budite spremni za nepredviđene troškove koji mogu nastati tokom ove godine. Donosite mudre odluke i pokušajte da se distancirate od neželjenih finansijskih troškova koji bi mogli da potroše vašu ušteđevinu. Dobro proračunajte svoj budžet ako situacija to zahteva. Nemojte pasti na emocionalne turbulencije izazvane od stane nekog vama bliskog. Gledajte da što više uštedite u 2018. godini kako biste obezbedili vašu finansijsku budućnost.

Zdravlje

Vaše zdravlje će biti prosječno u 2018. godini. Iako biste mogli da imate dobro zdravlje, ipak mogu da se pojave neke slabosti, kako fizičke tako i mentalne. Vratite se prirodi i njenim vrijednostima da bi obnovili vašu duh. Neka dobro organizovana dijeta i vežbanje trebalo bi da poboljšaju vaše stanje na duže vrijeme.
Nemojte se psihički previše naprezati. Sredina 2018. godine može uzrokovati određeni stres i opterećenje u vašem blagostanju. Pazite se komplikacija, budite pažljivi i mirni. Morate da se opustite, vašoj fizičkoj i mentalnoj strani treba periodično podmlađivanje kako bi ste se držali dobro tokom čitave godine.

Porodica

U 2018. godini, vaš moral i osjećaj odgovornosti na porodičnom frontu biće na iskušenju. Međutim, potrebno je da se zadržite u čvrstom oklopu zbog efekata Jupitera i Saturna tokom godine. Budite saglasni sa savjetima članova porodice. Tada će slediti radost i sreća . Stariji i djeca u vašoj porodici možda će trebati utehu i smernice tokom ove godine.
Vaši nivoi energije će biti prilično visoki ove godine da biste mogli da podržite svoju porodicu i prijatelje kroz njihova iskušenja u životu. Budite oprezni prema vašim emocijama koje mogu da donesu brzu i nepravilnu akciju prema nekome u porodici.

 

DJEVICE

Analitične, uredne, kritički nastrojene i sujetne. Djevica je perfekcionista, metodična i analitična. Ona teži savršenstvu, kako u sebi tako i van sebe. Zbog toga ona pažljivo razmatra sve činjenice, ne ispušta detalje i nakada ne kreće u akciju ako prethodno nije ocijenila moguće posledice. Ponekada iz straha od greške propusti dobru priliku, ali Djevica lakše podnosi propuste nego greške.

Uopšteno

Za Djevice, godina 2018. biće prilično uznemirena sa velikim brojem aktivnosti. Biće bezbroj zadataka koje treba obaviti, neke treba započeti, a druge treba završiti. Zadržite fokus na svojim ciljevima i ostvarite napredak u životu, čak i ako to znači velike troškove. Periodične mjere predostrožnosti i preventivni koraci koje ćete preduzimati trebalo bi da vas zaštite od eventualne štete tokom godine.

Pošto Saturn prolazi kroz vaš znak tokom čitave godine, vaše ruke će biti prilično zauzete i neki od vas bi mogli pasti u depresiju. Pripazite, život nije uvek savršen. Godina 2018. donijeće velike promene kod Devica. Vi biste mogli da osvojite ljude i rešite svaku situaciju vašim čistim razumoma i razgovorima, jer dominacija i agresivnost mogu delovati protiv vas. Mars je egzaltiran između maja i novembra 2018. godine, kada treba izbeći impulsivne akcije po svaku cijenu.

Jupiter je retrogradan od marta do jula. To bi dovelo do mnogih iskušenja po vas. Budite oprezni u pogledu vašeg novca i držite se svojih obaveza. Saturn je takođe retrogradan između aprila i septembra kada se imovinski poslovi mogu odugovlačiti ili sasvim ometati. Uopšteno govoreći, Djevice bi ove godine mogle da se nađu u centru pažnje. Pretvorite svoje slabosti u snagu, a onda je pobjeda vaša.

Poslovni potezi bi donosili dobar dobitak, ali se držite dalje od novih poduhvata. Bračni odnosi će ostati snažni tokom cijele 2018. godine. Sveukupno, godina će se pokazati prilično pozitivnom, ali neke udarci i padovi u karijeri se mogu izbkeći opreznim pristupom.
Karijera

Ove godine, karijerna strana Device biće više usredsređena na srdačnost i odnose na radnom mjestu. Tokom godine vaši rezultati bi bili direktno povezani sa ljudima iz vaše okline na poslu, kolegama i šefovima i zavisiće koliko se dobro slažete sa njima. Ovo će biti pozitivan korak ako biste koristili autoritativnu moć koju ste dobili da biste stekli više znanja.
Timski rad će vam pomoći da ispunite svoje profesionalne ciljeve ove godine. Neke Djevice promijeniće posao. A unapređenja i povišice plate, takođe su namenjene drugima. Oni koji se nalaze u donjim nivoima korporativne lestvice sada bi mogli da se popnu, ali pazite da ne zapalite ljestve na koje ste se popeli.

Ljubav

Djevice će u 2018. godini imati okruženje pogodno za unapređenje svojih ljubavnih odnosa. Djevice koje su još same mogli bi da u ovoj godini pronađu romansu i ljubav koju su želeli. Neki erotski i senzualni trenutci su na vidiku. Vaše emocije će biti pod kontrolom većim dijelom godine, a vaša ljubav će biti jača nego ikada.

Djevice bez partnera imaju priliku da se upoznaju sa ljubavlju svog života u ovom vremenskom periodu. Nivo privlačnosti između vas će biti sjajan, što bi moglo da vas veže za ceo život. Odnosi koji započnu nakon prvog kvartala godine imaće veće šanse da kasnije prežive negativne trendove. Pokušajte da napravite dobar balans između romantike, zabave i praktične strane života.

Vaš materijalni život biće dvostuko blagosloven, pošto imate šansu da nešto dobijete i od svog partnera tokom godine koja je pred nama. Osjećaj sigurnosti će prevladati u vašem ljubavnom životu kao i kod kuće. Porodica će bit izvor snage i podrške ukoliko se vaša ljubavna osjećanja pravilno kanališu.

Finansije

U 2018. godini postojaće značajne promene u finansijskom položaju Djevica. Tokom godine, prijatelji i rođaci će biti dobar izvor inspiracije za vas da zaradite više novca. Poslovi sa imovinom biće u mogućnosti da vam daju dobre plodove u toku godine. Međutim, može doći do neobjašnjivih troškova vezanih za djecu i starije članove porodice. Imajte neki plan za nepredviđene situacije da biste prebrodili ovakve situacije. Ne dozvolite da vaše emocije vladaju vašim finansijama.

Budite striktni sa vašim novčanikom kada je u pitanju popustljivost i zabava. To je zato što po ovom pitanju nema mnogo sreće u toku godine. Oni koji se bave poslovnim poduhvatima treba da nađu povoljno vrijeme za akumuliranje finansija. Generalno, monetarni status Djevica bi bio prilično zadovoljavajući za ovaj period.

Zdravlje

Kako teče 2018. godina, Djevice će se u sve uklopiti kao od šale. Kako godina ide, tako i vi uzmite dovoljno vremena za odmor, opuštanje i podmlađivanje. Uzmite kratke pauze i krenite na neko lijepo putovanje kako biste se napunili pozitivnom energijom. Budite sigurni da će osjećaj optimizma prevladati kod vas ove godine.

To bi vam pomoglo gurate napred. Poslije marta 2018. godine, međutim, potrebno je da obratite pažnju na vaše fizičko zdravlje. Izbegavajte previše napora, kao i previše odmora. Napravite dobru ravnotežu u onome što jedete i šta radite. Odlučite se da zaustavite loše zdravstvene navike koji su vas već dugi niz godina pratile. Savet za 2018. godinu je da je bolje da djelujete preventivno nego da se morate liječiti.

Porodica

Godina 2018. poziva na veliku pažnju u vašem porodičnom životu. Dobar balans treba održavati između vašeg ličnog i profesionalnog života za dobrobit i sreću u domaćinstvu. U ovom vremenskom periodu se traže i određeni kompromisi.

U toku godine treba brzo i prilično ofanzivno odlučiti o tome ko ostaje a ko ne ostaje u vašem porodičnom krugu. Postavite sebe u centar i pokušajte da sarađujete dobro sa ostalima u porodičnom okruženju.

 

VAGA

Skladnost, živahnost i sklonost ka ljepoti i umketnosti. Ovo je jedini horoskopski znak koji je simbolično predstavljen predmetom – znakom vage. Tu simboliku nije teško shvatiti, to jest, rad vage je poznat svima, ali ponašanje ljudi rođenih u ovom znaku često je ostalima nerazumljivo. Vaga je stalno u procesu balansiranja, odnosno u procesu uspostavljanja ravnoteže. Jednom uspostavljena ravnoteža nije stalna, tako da je taj proces održavanja ravnoteže, kod Vage, konstantan i karakteriše njen osnovni način funkcionisanja. Kod ovih se ljudi nikada ne zna kada će ravnoteža biti uspostavljena, odnosno poremećena.

Uopšteno

Ova 2018. godina će pomoći Vagama da se više usredsrede na sebe, umjesto da se zadovolje potrebama onih sa kojima su okruženi. Iako vam se savjetuje da se držite svoje okoline, budite fokusirani na svoje ideale u životu. Odnosi sa drugima daće novo značenje u 2018. godini. U ovom periodu postojaće dobar broj mogućnosti za napredak u vašem životu.
Razumite stvarnost koja vas okružuje i ojačajte svoju osnovu u ličnim odnosima i profesionalnim vezama ove sezone. Sreća i mir su na vidiku Vagama u 2018. godini. Sada će biti bolje ravnoteže u vašem životu. Performanse vaše karijere biće prilično dobre, a takođe će se i vaš društveni krug proširiti tokom godine. Međutim, povremeni udarci sudbine se ne mogu isključiti.

Ne povjeravajte nikome ništa dok dvaput ne razmislite. Retrogradno kretanje Jupitera od marta do aprila 2018. dovešće do mogućih udaraca na karijeru mnogih Vaga. Kod nekih Vaga postoji opcija za preseljenje. Možete očekivati dobit sa očeve strane kao i iz državnih izvora. Retrogradni Saturn traje između aprila i septembra 2018. godine i to bi moglo dovesti do raznih zabrinutosti i strahova. Nije dobro vrijeme za donošenje velikih odluka u životu.

Mars u egzaltaciji između maja i novembra 2018. godine bi bio vreme kada se Vagama savjetuje da postignu dobar balans između ličnih i profesionalnih pitanja. Jupiter ulazi u vašu kuću u oktobru 2018, kada stvari počinju da se popravljaju. Tada se poboljšavaju performanse u vašoj karijeri i prevladaće osećaj pozitivnosti. Iako se predviđaju mešoviti trendovi za Vage u 2018. godini, finansijski ćete igledati prilično dobro.

Karijera

U 2018. godini, u vašoj karijeri doći će do velikih promjena kao nikada ranije. Imaćete nove pozicije na poslu a sa tim dolazi mnogo više odgovornosti. Biće puno dugoročnih pozitivnih događaja na vašoj profesionalnoj strani ove godine. Vaši nivoi energije biće jednostavno odlični i omogućiće vam da stavite vašu karijeru u pravu perspektivu.

Vrijeme je dobro, posebno za unapređivanje vaših talenata i vještina. Takođe dajte važnost vašim ličnim interesima ili hobijima, neki od njih mogu vam dati ime i slavu. Pokušajte da ostvarite dobar balans između vašeg profesionalnog i ličnog života ove godine, u suprotnom biste mogli da upadnete u nevolje sa obe strane. U vama će biti neodoljiv nagon da izgradite bolju profesionalnu budućnost. Ne oklevajte da tražite uslugu, ili povećanje plata ili transfera na drugo radno mjesto. Tražite i daće vam se!

Neke vaše kolege i šefovi bi vas mogli iznervirati tokom godine. Nemojte se osvrtati na njihove ćefove i mušice u glavi. Računajte samo na sebe i na svoj naporan rad. Optimizam i osećaj opstanka pomoći će vam da se borite protiv bilo kakvih prepreka i izađete kao pobjednik u vašoj karijeri ove godine.

Ljubav

Tokom 2018. godine Vage bi mogle bolje razumjeti svoje partnere u životu, i ta ljubav će dobiti jedno ovo značenje. Jupiter će vam pomoći da razvijete značajnije odnose sa svojim partnerom ove godine. Intenzivna strast i romansa će se ukrstiti. Biće nade da promijenite postojeće odnose koji su za sada zategnuti. Morate raširiti krila, uzleteti i tako proširiti svoj ljubavni horizont.

Međutim, Vagama se savjetuje da ne preduzimaju impulsivne akcije u ljubavi u godini koja dolazi. Partner će biti zadovoljniji više nego ikad i on ili ona će preuzeti potpunu kontrolu situacije. Odricanje od nekih loših veza omogućilo bi vam potpunu sreću i posvećenost postojećim odnosima. Preduzmite korake da pozitivno razvijete svoje ljubavne odnose ove godine.

Finansije

Upravljanje budžetom bi bilo ključno za vašu finansijsku stabilnost i opstanak za 2018. godine. Treba da budete mnogo razumniji u trošenju, jer će vam štednja biti malo komlikovana 2018. godine. Ali Saturn bi vam pomogao da bolje upravljate svojim finansijama, bez mnogo napora. Sačuvajte se za teže dane u budućnosti.

Neki troškovi vezani za prijatelje i rođake mogu biti nenadani. Budite spremni da se pozabavite tim problemom. Ovo je dobro vreme za investiranje, jer će vam te investicije doneti plodove u narednoj godini.

Zdravlje

Vaš nivo energije za 2018. godinu bi bio jednostavno izvrstan. U prvom tromesečju godine neće biti umora i drugih zdravstvenih problema. Vaše energetske rezerve biće dovoljne za duži period. Oko početka drugog tromjesečja, međutim, stvari počinju da se menjaju i morate više pažnje da obratite na vaše zdravlje. Ali do tada će većina vaših glavnih zadataka već biti učinjena i stoga bi bilo vrijeme za odmor.

Vaše mentalno zdravlje takođe treba podmlađivanje. Posljednji kvartal 2018. godine može se koristiti za poboljšanje vaših vještina, hobija i slično, kako biste poboljšali svoj duh. Tada bi se i vaše moralno zdravlje puno poboljšalo što bi rezultiralo ukupnim blagostanjem.

Porodica

Ove godine, vaša prava priroda mora biti dovedena u prvi plan kako biste održali dobro stanje u vašem porodičnom životu. Budite oprezni kada je u pitanju uticaj onih koji su oko vas. Neka vaše izražavanje bude suptilno i uvjerite se da vaše vrijednosti imaju prioritet nad drugima. Ove godine komunikacije bi mogle biti na udaru u vašem porodičnom životu.

Održavajte svoju pažnju i dopustite da druženje postane norma za ukupnu sreću kod kuće. Slušajte vašu porodicu i pokušajte da napravite bolju ravnotežu kod kuće. Ne oklijevajte da cijenite dobra djela drugih kod kuće. Ne razmišljajte o stvarima iz prošlosti, pustite ih i ne dozvolite da emocije prevladaju u porodici. Uopšteno govoreći, blagostanje i sreća su osigurani za Vage na domaćem frontu, mada se ne mogu isključiti periodični nesporazumi.

 

STRIJELAC

Strijelčevi su otvoreni, avanturisti i ne vole sputavanje… Vatren, strastan i iskren. Za vijernost ne mari, jer ni sam nije vijeran. U vezu nikada ne ulazi sa svim srcem, a zbog površnosti već kod prvog konflikta – bježe. U ljubavi nisu izdržljivi. Oni su veseli, zabavni i znaju da naprave štimung. Spontano pričaju o svojim doživljajima i svaki put oduševljavaju prijatelje vedrinom duha.

UOPŠTENO

Strijelčevi će 2018. godinu vidjeti sa novim nivoom energije koji nije bio viđen već nekoliko godina. Frustracije i problemi koje ste doživjeli u posljednjih nekoliko godina sada nestaju. Planetarne pozicije su povoljne za vas da se osjećate bolje i da radite bolje u životu. Budućnost, iako nije sigurna, izgleda svjetlije, dok je ranije izgledala mračno. U svim oblastima vašeg života postojaće opšti napredak. Nastavite da idete, na kraju tunela uvijek dolazi svetlo. Saturn u vašoj rodnoj kući čini vas više ozbiljnijim za život, za razliku od vašeg bezbrižnog stava. Vaši društveni i dobrotvorni radovi dobijaju dobar podsticaj tokom ovog perioda. Kada je Saturn retrogradan u periodu od aprila do septembra 2018, postojaće neka vrsta konfuzije oko vas, što donošenje odluka čini prilično teškim.

Ovaj period bi trebalo da iskoristite za ponovno procjenjivanje budućih planova. Ostanite u okviru svojih ograničenja dok se nevolje ne povuku. Međutim, karijera i finansijski položaj će biti prilično stabilni u ovom periodu. Godina 2018. donosi dobra obećanja na domaćem frontu. Mnogi od vas biće u stanju da kupe svoju kuću iz snova ove godine. Retrogradno kretanje Jupitera između marta i jula 2018 godine, međutim, savjetuje da budete prilično oprezni u svojim potezima. Između aprila i septembra 2018. godine može doći do kašnjenja i prepreka u životu zahvaljujući retrogradnom Saturnu. Ne razmišljajte o preseljenju ili promeni posla u ovom periodu. Posle oktobra kada Jupiter završi tranzit, doći će do velikih promjena za Strijelčeve. Ako ste u potrazi za stranim prebivalištem ili karijerom, onda bi poslednji kvartal 2018. bio pogodan za to. Ostanite pozitivni i nastavite da radite naporno.

KARIJERA

Prosperitet karijere za Strijelčeve izgleda prilično dobro. To je jedan od najboljih perioda u vašem unutrašnjem životu koji će pomoći u razvijanju vaše profesionalne strane. Stavite svoju kreativnost u prvi plan i rukujte profesionalnim obavezama sa lakoćom i dostojanstvom. Vaše akcije će govoriti glasnije od riječi, neka vaša djela govore umjesto vas pred vašim nadređenima ove godine. Uspjeh dolazi svuda oko vas ove godine, ali ne spavajte na lovorikama. Lijepo je vrijeme za izgradnju mostova u profesionalnim odnosima i pokušajte da popravite porušene ograde, ako ih imate. Međutim, vaša osjetljivost može vam se isprečiti na putu vašeg rasta i razvoja. Ne zanosite se lažnim obećanjima ove godine. Budite spremni da pružite ruku i pomognete onima kojima je potrebna na vašem radnom mjestu.

LJUBAV

Tokom 2018. godine, neki važni detalji koji su relevantni za vaš ljubavni život mogu biti na čelu. Ovo će otvoriti put za svjetliji i srećniji ljubavni život. Imaćete osećaj zrelosti u odnosu na vašu emocionalnu stranu. Nemojte biti impulsivni u svom ponašanju prema vašem partneru ove godine. Odmjerite prednosti i slabosti pre donošenja velikih odluka u ljubavi. U ovoj godini biće vam teško zadržati posebne impulse uma i srca. Držite se podalje od neodoljivih ponuda u ljubavi i braku. Preduzmite korake prema vašoj savjesti i ne dopustite da iko diktira vaš život i vaše poteze.

Dobro je vrijeme za rast i harmoniju u ljubavnom životu ako ste više voljni da izrazite svoja prava osjećanja svom partneru ili supružniku. Na taj način ćete eventualne mutne oblake obojiti u ljepše boje. Određeni vitalni susreti bi drastično promijenili vaš ljubavni život ove godine, naročito ako ste sami. Ne zaboravite prošlost, živite u sadašnjosti i planirajte budućnost, sa svojim partnerom na vašoj strani. Godina je pravo vreme da ponovo otkrijete svog partnera i njegove strasti, snove i ideale u životu.

FINANSIJE

Godina 2018. predviđa mnoge neizbežne troškove za Strijelčeve. Uprkos svim vašim naporima da spasete i sprečite potrošnju, ti troškovi kao da dolaze niotkuda. Pronađite svoj pravi mir u vremenu ovog finansijskog deficita. Podmirite sve neizmirene račune, kredite i druge troškove za narednu godinu. Planirajte svoje finansije i budžet kako vam najbolje odgovara. Takođe, držite se podalje od svih pravnih zavrzlama. Držite se svojih finansijskih obaveza što više možete. Na taj način, možete se zadržati dalje od opasnosti od eventualnog finansijskog proganjanja za narednu godinu. Iskoristite sve svoje moći da uštedite, pokušajte da poboljšate svoj finansijski položaj ove godine.

ZDRAVLJE

Strijelci će biti puni energije u 2018. godini, i zdravlje će biti odlično. Međutim, izvjesna kriza u vašem životu može doneti težak teret na vaše opšte zdravlje i stvoriti nervozu. Nađite načine da nadoknadite svoju izgubljenu energiju, prisustvujete kulturnim događajima i drugim rekreativnim aktivnostima. Biće mnogo prigovora od strane prijatelja i članova porodice da ne obraćate dovoljno pažnje na zdravlje ove godine. Poslije sredine godine, Strelčevima se savjetuje da obrate pažnju na svoju ishranu kako bi ostali u dobroj formi.Držite se dalje od neaktivnosti, budite uvokek aktivni i dajte sebi moralni podsticaj za narednu godinu.

PORODICA

Godina koja je pred vama doneće puno uzbuđenja u vaš porodični život. Međutim, postavite se jasno prema onim članovima koji pokušavaju da utiču na vas ili da dominiraju vam tokom godine. Najbolje je izbjegavati takve odnose u ovoj godini. Popustite samo onima koji vas poštuju i pazite na svoje riječi. Komunikacija sa članovima porodice može dovesti do nekih nesporazuma, zato buti oprezni. Vaš emocionalni nivo se takođe malo produbljuje i vaše vještine slušanja će biti iskorišćene u periodu koji slijedi.

 

ŠKORPIJA

Snažna i probojna, strasna, ljubomorna i posesivna… Strasna, vatrena i veoma ljubomorna. Škorpija je znak jakih je ljubavnih poriva. Sposobna je da na najmanji nagovještaj partnerove nevjere sve prekine i ode. Škorpije su pravi ljubavni virtuozi. Jako su posesivne, tako da kad jednom raskinu vezu – partnera i dalje ne ostavljaju na miru. Ne privlače ih osobe koje su zaljubljene u njih, oni tagaju za izazovom i rizikom kako bi njihov trijumf bio što impresivniji.

UOPŠTENO

Godina 2018. donijet će sjajan osjećaj spokoja i suptilnosti kod Škorpija. Ove godine bit će zabave, smijeha i sreće u životu kao nikad do sada. Imat ćete puno unutrašnjeg mira, osjećat ćete slobodu svuda oko vas. Saturn će vam pomoći da vodite život sa manje publiciteta, a to bi takođe dovelo do radikalnih promjena u vašem životu, koj se više neće vraćati na staro. U 2018. predviđaju se neočekivani događaji za muške Škorpije. Energetski nivoi Škorpija biće prilično intenzivni u 2018. godini. Iako će prevladati mirna atmosfera, savjetuje se da budete strogi na ličnom nivou. Vaš vladar Mars je egzaltiran u periodu od marta do novembra 2018. godine i ovo ukazuje na to da izbjegnete impulsivne radnje u potpunosti.

Međutim, ova egzaltacija podstiče vašu energiju i opšti moral i obezbeđuje dobrotu u odnosu na braću i sestre. Neka sreća je na vidiku i vaše duhovne želje bi mogle u određenoj mjeri da se ispune ove godine. Jupiter je retrogradan između marta i jula 2018. godine i poboljšat će vaše šanse za putovanje u inostranstvo. Međutim, pazite se na velike promjene u karijeri i finansijske poteškoće koje dolaze pred vas. Saturn bi vam pomogao da se suočite sa svijetom sa predanošću i odlučnosti, a pravda će prevladati oko vas. U oktobru, Jupiter tranzitira kroz vašu rodnu kuću i ovo podrazumijeva probleme oko vas. Možda će biti i prepreka na vašem profesionalnom frontu, tako da morate proveriti svoj temperament jer su nevolje moguće oko vas. Jednom kada Jupiter završi svoje retrogradno kretanje u avgustu, možda dođe do bračnih neslaganja za one koji su već u braku. Međutim, Škorpije koje nisu u vezi imaju dobre izglede za sretan brak pre kraja godine. Cijela godina izgleda sasvim sigurna, samo ako možete da zadržite svoje emocije pod kontrolom.

KARIJERA

Ljudi Škorpije ove godine će moći da se posvete mnogo više svom profesionalnom životu. Ovo bi bilo dobro vrijeme da stavite svoje ideje na papir i započnete nove poduhvate koji izgledaju potuno ostvarivi. Sanjajte velike snove i ne dajte da budete prevareni od strane ljudi oko vas. Otkrijte svoje pravo unutrašnje stanje i postavite se prirodno prema vašim kolegama i nadređenima na poslu. Na taj način ćete biti u mogućnosti da se povežete sa njima na razumniji način. Nemojte se žaliti, umjesto toga koristite sopstvene resurse kako biste se popeli na korporativnu ljestvicu. Nemojte postati plijen za lažne prijatelje i finansijske prevare. Imat ćete ogromnu količinu vremena i resursa da biste dokazali svoje vrijednosti u karijeri ove godine. Oko druge polovine godine bit će postavljeno pitanje o vašem budućem toku akcije na profesionalnoj sceni. Budite u skladu sa vašim performansama koje će vam krajem godine donijeti unapređenje i povećanje plate.

LJUBAV

Tokom 2018. godine u ljubavnom životu Škorpija biće raznih suprotnosti i kontrasta. Držite se daleko od impulsivnih postupaka jer bi to moglo da vas pomjeri daleko od vašeg partnera. Budite fleksibilni i pokušajte da prilagodite svoja osjećanja. Ove godine će biti puno topline u vašem ljubavnom životu. Pojedinci će imati pozitivan razvoj da bi se sreli i smirili sa idealnim partnerom za cijeli život. Samoća može ‘ubiti’ neke od Škorpija ove godine. Zbog toga je najbolje da se družite sa odgovarjućim partnerom.

Dobro je vrijeme da pružite svoje emocije partneru ili supružniku. Biće vam uzvraćeno u pozitivnom smislu. Ako ste dovoljno čestiti, to će vas odvesti na jedan novi nivo gdje ćete videti svog partnera u novoj perspektivi, a on će vam postati idealno društvo. Ova godina je odličan trenutak da ojačate veze sa partnerom, što će rezultovati intimnijim odnosima i bračnim blagoslovom za posvećene.

FINANSIJE

Godina 2018. biće vrijeme kada se od Škorpija traži da analiziraju svoju finansijsku zaleđinu i sigurnost u životu. Tokom početka godine, preduzmite neka finansijska rješenja i napravite planove, i držite ih se tokom cele godine, to će vam pomoći da se zaustavi finansijski pad. Držite čvrsto svoje novčanike i držite se daleko od impulsivne potrošnje u ovoj godini. Neće biti mnogo problema, međutim, bit ćete ohrabreni da štedite i izbegnete prekomjerno trošenje na porodicu i prijatelje. Sredina godine bi mogla da donese veliku finansijsku potrošnju, budite spremni za to. Zadržite svoje finansijske prioritete i pridržavajte se politike koju ste ranije napravili. Za većinu Škorpija prognozira se zdrav finansijski period ako zadrže svoj novac pod strogim nadzorom. U prvoj polovini godine biće dobro vrijeme za pametno investiranje.

ZDRAVLJE

Škorpije će održavati dobro zdravlje sve do prvog kvartala 2018. godine. Ovog puta ćete biti u mogućnosti da uložite više napora na planu zdravlja. Vaša fizička i mentalna strana biće najbolje u ovoj godini. Međutim, kako se godina kreće, dobro bi bilo da smanjite obim rada, u suprotnom može doći do nervoze zbog stresa i straha. Čuvajte svoje unutrašnje energetske resurse za periode kada ćete imati slab imunitet. Povremeno zaboravite na posao kako biste smirili živce. Ali, tada vam se savetuje da ne mirujete, već da se bavite nekom rekreacijom, jer setite se izreke da je Prazan um đavolsko igralište!

PORODICA

Ove godine, planetarne pozicije biće odlične za Škorpije, njihov porodični život biće mnogo slađi, mada se povremene prepreke ne mogu isključiti. Budite oprezni kada sudite drugima, jer možete imati ozbiljne oscilacije u vašim odnosima kod kuće. Prepustite obaveze članovima porodice i napravite korak nazad ukoliko se zahteva previše o vas. Nije pravilo da podržavate sve kada vam je teško. Neki propusti se očekuju u porodičnom domenu tokom ove godine.

 

JARAC

Konzervativan, zatvoren, razuman, pametan, oprezan i promišljen… Želi ravnopravnost. Jarac je vjeran i osJetljiv. VolI usamljenost i ne umije da iskaže svoja osjećanja. Erotski potencijal, akumuliran u velikim količinama, ne umije da iskoristi. Pouzdani su, racionalni, njihov ljubavni život određuju već čvrsto utvrđena pravila.

UOPŠTENO

Godina 2018. će skrenuti pažnju na skrivene talente i resurse kod Jarčeva. Planete će biti povoljne za vas da se razvijete i rastete u životu. Dobićete puno autoriteta i moći tokom naredne godine. Obasjat će vas osjećaj radosti i sreće u životu. Dobrota je tu iza ugla, ali se praktične poteškoće ne mogu isključiti. Vaša praktičnost će vam pomoći da izađete i istaknete svoj profesionalni i lični život ove godine. Ovo bi bila prilično uspešna godina za Jarčeve. Vi biste mogli dobro da prođete u karijeri i finansijskim aspektima svog života. Međutim, ovaj period traži naporan rad i posvećenost s vaše strane.

Tokom retrogradnog perioda Jupitera od marta do jula 2018, u vašem životu bi došlo do mogućih kašnjenja i prepreka. Malo se pritajite i budite strpljivi u ovom periodu. Mogući su neki problemi u vezama, pa zbog toga pazite na vašu pozitivnu energiju kako bi prevladao mir u vašem ljubavnom životu ili braku. Saturn će biti retrogradan između aprila i septembra ove godine. Iako bi tokom toga moglo biti nekih prolaznih problema, stvari će izgledati bolje kada Saturn krene direktno. Jarčevi koji su sami bi mogli da pronađu istinsku ljubav i romansu u svojim životima. Međutim, oni koji su već u vezi ili oženjeni mogli bi biti u malim poteškoćama zahvaljujući retrogradnom Saturnu.

KARIJERA

Jarčevi će imati ogromne mogućnosti da se ove godine razvijaju u svojoj karijeri. Zaista, imat ćete puno slobode da istražite vaše profesionalne mogućnosti, a takođe ćete dobiti i pomoć stručnjaka i kolega sa posla. Ali takođe, mogu postojati i okolnosti koje bi mogle dovesti do profesionalnih prepreka. Ostanite mirni, radite naporno i budite skromni u vašim odnosima na radnom mjestu kako biste uspjeli. Sredina godine ukazuje na neka odlaganja i prepreke u vašoj karijeri. Ovog puta dajte najbolje od sebe i izaći ćete nepovrijeđeni. Timski rad bi mogao dobro da se isplati Jarčevima. Kraj godine daje mogućnosti za preseljenje ili promjenu poslovnog kursa ako ste spremni na to. Vaša praktičnost i menadžerske vještine će vam pomoći ove godine da se popnete na još jedan stepenik na profesionalnoj ljestvici.

LJUBAV

Ljubavni život Jarca će biti odličan ove godine, da bi mnogi od vas mogli pronaći pravu ljubav u svojim životima. Izađite iz svojih snova i uđite u stvarnost života. Skromnost i jednostavnost će vam pomoći da se nađete u vidu kod potencijalnih partnera u životu. Nemojte se razmetati novcem pred partnerom, umjesto toga savetujemo vam da živite i volite u okvirima svojih sredstava. Na ovaj način, buduće nevolje će biti daleko od vas. Podelite svoja osjećanja sa partnerom. Onda biste mogli da uklonite misteriju i enigmu koja vas okružuje. Jarčevi koji nisu u vezi mogu da upoznaju nekog ko bi bio istinski partner za cijeli život. Vaša senzualnost i romantično raspoloženje biće podignuti na novi nivo u toku godine. Oni koji su stupili u brak ili su već bili u vezi, videće da je ova godina dobar trenutak da bolje upoznaju svoje partnere.

FINANSIJE

Jarčevi će moći da glatko plove u svojoj finansijskoj oblasti ove godine. Izbjegavajte impulsivnu potrošnju i očuvajte i uštedite za budućnost. Planirajte svoju finansijsku potrošnju i postavite prioritet za trošenje za ovu godinu. Iako zadovoljavanje nekih potreba može da vas privuče, budite hrabri da odustanete od nekih ekstravagancija u životu za vašu bolju finansijsku budućnost. Sredinom godine mogući su troškovi vezani za neke vama voljene osobe. Međutim, sprovodite striktno vaše finansijske mere do granice koju ste sami odredili. Godina je povoljna za vas da uložite u zemljište i nekretnine. Krajem godine može se dogoditi neka finansijska potrošnja u vezi sa putovanjem i rekreacijom, ali samo napred, period je dobar za to.

ZDRAVLJE

Za 2018. godinu, Jarčevi će imati povećan nivo energije i vitalnosti. Međutim, uvjerite se da su vaši nivoi energije usmereni kroz odgovarajuće kanale. Ostanite na oprezu i fokusirajte se na svoje zadatke. Lepo je vrijeme za bavljenje sportom i da se rešite nekih loših navika koji vas već dugo proganjaju. Pratite strog plan ishrane. Vodite računa o svom mentalnom zdravlju, kao i o stresu i naprezanju u ovoj godini, da ne bi rezultiralo nervnim slomom. Povremeno prođite kroz program za detoksikaciju i smanjite ugljene hidrate, masti i visokokalorične prehrambene proizvode u ovoj godini. Izgledat ćete sportski i zdravo tokom cijele godine.

PORODICA

Porodični život Jarčeva ove godine biće dosta bogat širokim spektrom događaja i raznih okolnosti. Sada ćete voditi zdravije odnose sa članovima porodice. Pratite svoje srce i to će vam pomoći da izbjegnete probleme u odnosima kod kuće. Društveni život će biti u najboljem redu ako znate kako da kontrolišete svoje emocije. U protivnom, vaše nesavršenosti mogu oštetiti dobrobit i sreću u porodici na duži rok. Periodično promijenite svoj pristup određenim odnosima kod kuće. To bi donijelo mir i radost u domu.

VODOLIJA

Skladnost, živahnost i sklonost ka ljepoti i umjetnosti… Vodoliju vrlo često drugi ljudi ne shvataju. Ona nije misteriozna, kao na primjer Škorpija, ali djeluje ćudljivo. Jedino ko može da razuijme promjenljivu i ćudljivu Vodoliju je druga Vodolija. Promjenljivo ponašanje Vodolije potiče od njenog elementa – vazduha. Naglašen intelekt, izraženi dinamični mentalni procesi, veoma su vidljive karakteristike ovog znaka.

UOPŠTENO

Godina 2018. poziva Vodolije na uravnotežen pristup tokom čitavog perioda. Planete su povoljne za vas kada je u pitanju da u 2018. steknete ime i slavu na duži period. Vrijeme je povoljno da stvorite dobre odnose sa onima oko vas. Ljubavni odnosi, naročito sa novim partnerom, moraju biti sa oprezom. Ova godina će donijeti situacije u kojima ćete bolje razumjeti svoje emocionalno Ja. Budite pažljivi prema osjećanjima i emocijama drugih ove godine. Biće značajnih promena u životu Vodolija u 2018. godini. Vi ćete biti veoma ambiciozni i pokazaćete veliku količinu energije i volje. Međutim, treba da znate da sreća i bogatstvo nisu na vašoj strani u ovoj godini i jedino će vas naporan rad čekati u ovoj godini. Iako na početku stvari izgledaju kao da su bez ikakvog reda, ipak, sve će tokom godine leći na svoje mesto. Samo se suočite sa preprekama licem u lice. I primetićete da se vaše finansije mogu povećati iz različitih izvora, a

Komentari

komentara