Magazin

JELENU JE UBIO POLITIČAR BIVŠI POSLANIK I MINISTAR: Njega Zoranova ljubavnica optužuje za ubistvo pjevačice!

Napisao A. K.

Zorica Zoka Mitrović policiji rekla da je ubica Jelene Marjanović biznismen A. D., s kojim je ona navodno bila u tajnoj vezi, a da ga od odgovornosti štiti političar, bivši poslanik i ministar!?! Zorica Zoka Mitrović, ljubavnica Zorana Marjanovića, izjavila je na saslušanju u policiji da je njegovu suprugu Jelenu 2. aprila 2016. na nasipu u Borči ubio poznati beogradski biznismen A. D., kog štiti moćni političar, bivši poslanik i aktuelni ministar (ime i prezime poznati redakciji)!

Mitrovićeva je saslušana u policiji još krajem oktobra, povodom prijetnji smrću koje je uputila novinarima. Ona se tada pravdala “da se samo šalila“ u vezi s tim prijetnjama, ali je iskoristila priliku da policajcima “otvori oči“ i “rasvijetli“ ubistvo o kom već tačno 20 mjeseci priča cijela Srbija!

 

Izjavila je da su političar i biznismen Zoranu napakovali lažne dokaze kako bi istragu skrenuli u pogrešnom pravcu.

 

– Optužila je biznismena A. D. da je lično ubio pjevačicu `Granda`, sa kojom je navodno bio u tajnoj vezi, zato što Jelena, navodno, nije htjela da ostavi Zorana! Takođe je rekla da su A. D. i njegov “zaštitnik“ iz svijeta politike zajedno “napakovali“ lažne dokaze protiv Zorana kako bi istragu skrenuli u pogrešnom pravcu – kaže naš sagovornik iz policije i dodaje da oni, podrazumijeva se, nisu ozbiljno shvatili ove Zoričine tvrdnje.

 

Zoranova ljubavnica se, inače, prije nekoliko dana javno pohvalila da je policiji otkrila “prave krivce“ za Jelenino brutalno ubistvo tokom polemike sa administratorom Fejsbuk grupe “Hoćemo pravdu za Jelenu“!

 

– Pošto uporno tvrdiš da je Zoran nevin i da se ubica slobodno šeta, očigledno da ti onda znaš ko je ubio Jelenu. Zašto o tome ne obavijestiš nadležne organe? – upitao ju je administrator, a Zoka mu je odgovorila:

 

– Obavijestila sam, i to na svoju inicijativu! A složićete se da su to stvari koje se ne pišu po Fejsbuku, te ih tako ni ja nisam iznijela nigdje, osim tamo gdje treba. Baš zato što ubica, to jest ubice Jelene Marjanović moraju da odgovaraju za ono zvjersko ubistvo!

 

O tome da je Jelenin ubica moćni tajkun sa kojim je bila u tajnoj vezi prvi je progovorio Vladimir Marjanović, i to 15. septembra, u noći kada je njegov sin Zoran uhapšen kao glavnoosumnjičeni. Međutim, Vladimir je tada tvrdio da je Jelena tražila od ljubavnika da ostavi svoju suprugu, a ne obratno, piše Informer.

 

– Ovo je klasična namještaljka za mog sina, vidite šta su mu radili. Jelena je bila u vezi sa tajkunom, on je jako moćan i drži pola grada. Tražila je od tog tajkuna da se razvede, a on nije htio i zato ju je i ubio. Molim vas, pomozite, molim vas, plašim se da će mi Zorana ubiti u zatvoru. Plašim se da ne bude posle da se sam ubio – izjavio je tada Vladimir.

 

Zanimljivo je da su Zoka i Vladimir “okrenuli ploču“ i javno optuživali pokojnu Jelenu da je bila nevjerna tek nakon Zoranovog hapšenja. Prije toga, a odmah nakon zločina, i Vladimir i Zoran su u hvalospjevima pričali o Jeleni, tvrdeći da je bila “domaćinski vaspitana“, odana majka i supruga…

 

Ipak, i pored očigledne namere Zoke i porodice Marjanović da odbrane Zorana, poslednji dokazi protiv njega su neumoljivi. Kako je Informer nedavno objavio, završena su sva vještačenja fizičkih i bioloških tragova sa mjesta zločina na nasipu u Borči, koji ga dovode u direktnu vezu sa ubistvom. Zora

n je i dalje u pritvoru kao jedini osumnjičeni za ovaj zločin.

(Espreso.rs)

Komentari

komentara