Magazin

ANABELA ULAZI U ZADRUGU: Riješila da POKOPA Kiju i Slobu! A kada čujete za koliki HONORAR…

Napisao A. K.

Anabela Atijas ulazi u “Zadrugu“ na dvije nedjelje, i to za honorar od 5.000 eura, kako bi zamrsila konce Kristini Kockar i zaštitila svoju kćerku Lunu Đogani. Pjevačica se dugo premišljala da li da uđe u rijaliti, ali kada je vidjela koliko njena mezimica pati zbog toga što je u šou ušla supruga njenog dečka Slobe Radanovića, riješila je da ode tamo i svojoj kćerki olakša muke.

Anabela se posljednjih nekoliko dana ozbiljno priprema za ulazak, što fizički, što psihički. Temeljno je prikupljala informacije o Kristini kako bi u svakom momentu imala keca u rukavu ukoliko joj Slobina žena stane na žulj.

 

– Do sada je više puta dobijala ponudu da uđe u “Zadrugu“, ali je sve odbijala. Međutim, kada je shvatila da njena kćerka tone sve dublje i dublje jer joj je mnogo teško da gleda Slobinu suprugu u rijalitiju, riješila je da uđe i na sve načine pomogne Luni. Doduše, prevagnulo je to što će za dvije nedjelje dobiti 5.000 eura, ali i činjenica da će njenoj mezimici biti lakše kada budu zajedno – kaže dobro obaviješten izvor blizak pjevačici.

 

Kako sagovornik tvrdi, Anabela intenzivno odlazi na razne terapije kako bi zablistala u rijalitiju. I pored toga naglašava:

 

– Anabela vjeruje da je Kristina veliki folirant, pa je odlučila da je raskrinka. Neće dozvoliti da se Sloba i Luna svađaju zbog Kije, kao što su do sada. Njoj je u početku bilo žao Kristine. Međutim, ubrzo je uvidjela da ona nimalo nije naivna i da je njihov brak “pukao“ velikim dijelom zbog nje. Shvatila je da mora da stane u kćerkinu odbranu jer smatra da je Slobina žena spremna na sve. Zato prikuplja sve što može o njoj kako bi je u najkraćem roku postavila na svoje mjesto – završava priču izvor.

(Srbija Danas)

Komentari

komentara