Magazin

Severina u svili: Poznata pjevačica skoro nije izgledala ovako zavodljivo! (FOTO)

Napisao A. K.

Pevačica koju rado sluša čitav region, odavno je pokazala da joj skoro svaka modna kombinacija sjajno pristaje, jer je ona iznese na svoj jedinstven način uz harizmu i seksepil koji neosporno poseduje…

Ovoga puta se pojavila na modnoj reviji jednog popularnog brenda obučena u vintidž maniru, ali na jedan potpuno moderan način.

Romantična svilena haljinica-spavaćica ciklama boje, s tankim bretelama, obogaćenacrnom čipkom na rubovima dekoltea i oko kolena, delo luksuznog brenda donjeg rublja Palmers, bio je odličan izbor trendi Severine za ovaj retro-urbani šik.

Strap sandale s potpisom slavnog italijanskog dvojca Dolče i Gabana, karakteristične su po mnoštvu crnih kaišića i aplikacijom veštačačkih ruža i cirkona na peti, a pevačica ih je kombinovala sa popularnim čarapicama od tila sa tačkastim uzorkom.

Bundica ružičaste boje, od veštačkog krzna s potpisom Stele Makartni, dala je pečat čitavomretro autfitu, posebno kada bi ležerno pala i otkrila ramena.

Koketiranje s modnim stilovima i trendovima Severini zaista ide od ruke, te ma šta obukla, na njoj te ma šta obukla, na njoj to deluje uzbudljivo i drugačije.

Izvor: hellomagazin.rs

Komentari

komentara