Magazin

Svi su zaboravili na KĆERKU princeze Dajane: Ona je danas učiteljica i izgleda OVAKO!

Napisao H. H.

Mada je još prije dvije decenije tragično stradala u Parizu, priče o lejdi Di ne blijede jer javnost uvijek interesuje poneki skriveni detalj iz života omiljene princeze. Među njima je i priča o malenoj djevojčici, jednoj od Dajaninih izgubljenih kćerki.

Poznata po humanosti i velikom srcu, princeza Dajana je tokom jednog od svojih mnogobrojnih putovanja prisvojila i Avanti, djevojčicu iz Indije. Te 1992. godine Avanti je za princezu izvodila tradicionalni ples, obučena u indijsku nošnju. I protiv svih pravila i protokola, Dajana je trogodišnju curicu uzela u krilo i rekla joj: “Ja nemam kćerku, danas si ti moja kćerka.

Princeza Dajana – Screenshot/Youtube

Avanti, koja danas ima 28 godina i učiteljica je u osnovnoj školi, a daje i časove plesa, priznala je da, kada je srela Dajanu, nije imala pojma ko je zapravo ona, ali da se sjeća njene ljubaznosti.

Njih dvije su se kasnije i dopisivale, a Avanti je trebalo da je posjeti upravo te kobne 1997. godine.

Avanti – Screenshot/YouTube

Poznato je da je Dajana bila posvećena majka, ali neki detalji o tome tek danas polako izlaze na vidjelo. Jedan od njenih prijatelja otkrio je nedavno kako je ona reagovala kada je jednom prilikom princ Hari bio bolestan u bolnici – ne samo da je bila uz njega sve vrijeme već je zahtijevala i da spava na podu, blizu njega. Nije željela da ga ostavi samog ni na trenutak, a princ je tada imao samo tri godine. Naravno, osoblje se ipak potrudilo da joj boravak u bolnici makar malo olakša i da joj bude iole udobno, prenosi “Žena“.

Komentari

komentara