Magazin

Savjeti Jelene Đoković zbog kojih će ti mnogo bolje ići u životu

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 12: (Exclusive Coverage) Novak Djokovic and Jelena Ristic attend The Novak Djokovic Foundation's inaugural dinner at Capitale on September 12, 2012 in New York City. (Photo by Larry Busacca/Getty Images)
Napisao A. K.

Nedavno je održan panel “Otvoreni razgovori” koje je organizovao magazin čiji je osnivač Fondacija Novak Đoković, a cilj je bio da se mladim ljudima omogući da postavljaju pitanja predstavnicima brojnih velikih kompanija u Srbiji. Događaj su svojim prisustvom uveličali i Jelena i Novak Đoković koji su svojim govorima otvorili veče.

Poznato je koliko supruga našen najboljeg tenisera voli da širi svoje znanje i pomaže mladima, a to je učinila i za sve one koji nisu mogli da prisustvuju ovom panelu.

Naime, Jelena je uspela da izvuče 10 najvažnijih saveta, koji takođe mogu da se primene i u privatnom, ne samo poslovnom životu, a sve to je nesebično podelila sa fanovima na Instagramu.

Evo njene motivacije:

  1. Izađi tamo i pokušaj. Pokušavajući si jedan korak bliže uspehu.
  2. Budi pozitivan i stavi osmeh na lice.
  3. Budi hrabar i ne plaši se da napraviš greške.
  4. Emocionalna inteligencija treba da se trenira isto kao i mentalna, fizička i duhovna. Videćeš razliku kada budeš pod pritiskom.
  5. Uči iz grešaka, to su lekcije.
  6. Pomozi drugima!
  7. Budi autentičan, ne pretvaraj se.
  8. Budi zahvalan za sve što imaš.
  9. Donesi strast u sve što radiš.
  10. VERUJ

Story.rs

Komentari

komentara