Magazin

‘PRAKTIČNA ŽENA’ KRIJE TEŠKU ŽIVOTNU PRIČU: Dva puta se udavala, rodila sina, a onda je počela njena najveća životna borba!

Nataša Pavlović ima veoma poučnu životnu priču.Udavala se dva puta. Njen prvi suprug bio je glumac Marko Živić, a nakon toga uplovila je u ljubav s producentom Predragom Pavlovićem, koju je krunisala brakom 2008.

Nataša je pokušavala da ostane u drugom stanju, ali nije uspijevala. Ipak, smirivala ju je činjenica da se već ostvarila u ulozi majke.

 – Ne mogu da kažem da sam imala jako teške trenutke ili da sam padala u depresiju jer imam dijete. Vjerovatno bi mi bilo mnogo teže da nemam dijete, tako da razumeijm žene koje tako željno očekuju prvo, pa su još očajnije kad se ništa ne dešava. Ali onda iz svog tog stresa imaju još manje mogućnosti da se opuste i zatrudne. Ulete u vrzino kolo i ja ih potpuno razumijem. To sve je jako teško za žene koje žele da postanu mame – ispričala je Nataša prije nekoliko mjeseci.

Dugogodišnja borba se ipak isplatila pa je nedavno na svijet donela i još jednog dječaka. Sada ova četvoročlana porodica uživa u spokoju svog doma i uživaju u prvim mjesecima malog nasljednika.

natasa1

Voditeljka je sada udata za producenta Predraga Pavlovića, s kojim se upoznala dok je vodila emisiju na „Plesom do snova“.

Nataša Pavlović danas vodi emisiju “Praktična žena” i uveseljava kućnim trikovima mnoge žene.

Komentari

komentara