Magazin

Trudnica je prosila sa svojim sinom. Kad je vidio da ulazi u Mercedes, svjedok je riješio da je prati!

Napisao H. H.

O čemu se ovdje radi?

Izreka kaže: “nikad ne sudi o knjizi po koricama.

Muškarac koji živi u San Dijegu u SAD-u, bio je šokiran kad je vidio trudnicu kako prosi sa svojim malim sinom. Međutim, nije najšokantnije bilo to što je trudna, već što je sa osmijehom ušla u Mercedes i odvezla se, prenosi “Likemag“.

Smit, koji je bio svjedok, slikao je ovu scenu i kontaktirao lokalnu medijsku kuću. Kako je rekao, viđao je trudnicu sa sinom u proteklih par mjeseci u tržnom centru, a sumnja da je njen muž saučesnik u ovoj neobičnoj situaciji.

Odvezli su se u autu, a onda sam primijetio da je riječ o Mercedesu. Pomislio sam – WOW! Mercedes?

Kad je prošao pored njihovog automobila, Smit je primijetio da unutra broje pare i smiju se na sav glas. Takođe je primijetio da je dječak na zadnjem sjedištu i da uopšte nije propisno vezan.

 

Zatim su se odvezli do narednog tržnog centra. Žena je izašla i ponovo počela da moli za novac, ali je ovog puta shvatila da je provaljena. Smit je sve fotografisao, a ona je prijetila da će ga gađati kamenom. Smit je pozvao policiju, a oni su odmah istražili o kome je riječ po registarskim tablicama. Novinari nisu do njih mogli da dođu, pošto su se navodno odselili.

Ove slike su se brzinom svjetlosti raširile po internetu. Neki su optužili Smita da je prebrzo donio zaključke i da ne zna o čemu se tačno radi i kakav život žena živi. Takođe, komentarisali su da se polovan Mercedes može kupiti za relativno mali novac, tako da ni to nije mjerilo nečijeg finansijskog stanja.

Drugi su, pak, tvrdili da nema izgovora da jedna trudnica prosi. Ako su u problemima, mogu da prodaju auto i riješe stvar.

Šta vi mislite? Da li je Smit pretjerao i prebrzo donio zaključke?

Komentari

komentara