Magazin

JELENA KARLEUŠA NAPALA VIKI MILJKOVIĆ: “Nikakva si riba, nemaš ni du.e!”

Napisao H. H.

Doveli su te ovdje da te ja pojedem za doručak, da te zajebavam. Ovdje si dovedena da mi budeš meso.

Srbijanske pjevačice Jelena Karleuša i Viki Miljković žestoko su se posvađale tokom snimanja šoua “Zvezde Granda”!

Nišlijka je Ani Bekuti poručila da je Karleušina uvlakuša, pa je “mala od skandala” napala koleginicu.

Viki, ti nikada nećeš biti popularna. Ti si, bre, “koka-kola, marlboro, suzuki”. Koliko imaš fanova na društvenim mrežama? Ti si niko i ništa! Doveli su te ovdje da te ja pojedem za doručak, da te zajebavam. Ovdje si dovedena da budeš meso meni – urlala je JK, a Viki je pokušala da se odbrani.

A po čemu si ti poznata? Ti si svjetska zvezda zahvaljujući Dušku Tošiću. Treba da se prekrstiš kao Zorica Brunclik i da kažeš: “Hvala ti, bože, što mi je muž Duško” – rekla je Viki.

Priča se potom nadovezala na igranje oko šipke, a JK je i tada napala koleginicu.

Kakva šipka, Viki?! Prvo, za šipku moraš da budeš dobra riba. Moraš da imaš barem dupe! Ti nemaš čak ni dupe – rekla joj je Karleuša.

Nakon svađe, i Ana Bekuta se uključila i poručila Miljkovićki nešto što niko nije očekivao.

Viki, mnogo si ti pustila jezik! – rekla joj je Bekuta.

Karleuša i Miljkovićka ratuju od prve epizode “Zvezda Granda”. Jedna od njihovih svađa koja se i danas prepričava je ona u kojoj je JK rekla koleginici iz žirija da nije dovoljno pametna za taj šou.

Viki, ispala si da ne kažem glupa, ali ne pametna. Izvini, ali tvoj IQ je 73. Viki je samo eho koji se čuje u pozadini. Ja sam za nju doktor, magistar, a ona je budala – rekla je jednom prilikom Jelena, prenosi “Kurir“.

Komentari

komentara