Magazin

Pjevačici ljubav "okrenula leđa" – Tajna veza Milene Ćeranić doživjela krah (FOTO)

Napisao admin

Ona i dalje krije detalje iz svog privatnog života ali o vezi pjevačice i poznatog košarkaša se i dalje naveliko priča. Međutim, po svemu sudeći Milena će morati da potraži novog dečka.


Milenin dečko Vladimir Dašić (Foto: PR Teatro, Alo.rs)

Iako je Milena Ćeranić u više navrata isticala da je sretna u svojoj tajnoj vezi na daljinu, po svemu sudeći, od toga nema ništa, jer njen dečko Vladimir Dašić ponovo sa svojom ženom! Naime, košarkaš i njegova nevenčana supruga Marija Kršikapa proslavili su prvi rođendan ćkerkice Laure i time stavili tačku na spekulacije o tome kako njih dvoje nisu više zajedno.

– Vladimir i Marija napravili su gala žurku u Podgorici povodom prvog rođendana male Laure. Tim povodom njih dvoje okupili su rodbinu i prijatelje u jednom ekskluzivnom podgoričkom restoranu, gde su se družili do zore. Kada je dječja žurka završena, Lauru su na čuvanje uzeli Dašićevi roditelji kako bi Vladimir i Marija mogli da se posvete jedno drugom i prijateljima – otkriva izvor koji je odlično upućen u cijelu situaciju i dodaje da je Dašić odlučio da život dijeli sa ženom koja mu je rodila dijete, a ne sa Ćeranićevom.

Inače, kada je Dašić tokom jesenje košarkaške sezone boravio u Turskoj, gde je igrao za Bešiktaš, u jednom momentu nije mogao bez svoje male porodice, pa je tako pozvao suprugu i kćerku da mu se pridruže, što su one i učinile. Sada su njih troje zajedno u Podgorici, gde košarkaš čeka neki novi angažman. Dašić i Marija, ali i Milena Ćeranić, ostali su nedostupni za komentar.

smedia

Komentari

komentara