Magazin

OSTAVILA MNOGE U ŠOKU Nakon devet meseci od čuvenog snimka u kom Jelena Đoković VIČE na Novaka otkriveno ZBOG ČEGA je tako reagovala

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 12: (Exclusive Coverage) Novak Djokovic and Jelena Ristic attend The Novak Djokovic Foundation's inaugural dinner at Capitale on September 12, 2012 in New York City. (Photo by Larry Busacca/Getty Images)
Napisao A. K.

Jelena i Novak Đoković važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni, a veliki broj obožavatelja slavnog tenisera ostao je zatečen kada je njegova supruga u lajv uključenju u februaru vikala na njega.

Kako se ponašaš, majke ti? Hvala, ljubavi, hvala ti… Je l’ tako treba da kažeš? – odbrusila mu je ona, što je videlo na hiljade njih.

Foto: youtube

Ubrzo je shvatila šta je uradila, što se i te kako videlo po izrazu lica supruge Novaka Đokovića.

Poznati par nije komentarisao ovaj ispad, a sada je majka čuvenog sportiste, Dijana, odlučila da kaže zbog čega je Jelena reagovala tako.

Dijana i Srđan Đoković

Foto: RAS / RAS SrbijaDijana i Srđan Đoković

– Uvek ima trzavica u svakoj vezi, kao i u svakom braku. To su normalne stvari u koje ja ne želim da ulazim. Taj sporni snimak nema veze sa realnošću – navela je Novakova mama za Stori, dodavši da su se tog dana posvađali, ali da su brzo prešli preko toga.

– Oni se zaista razumeju, imaju skladan brak – dodala je Dijana.

Izvor: Blic

Komentari

komentara