Magazin

ZORAN MARJANOVIĆ JE JELENU POVRIJEDIO, A PRAVI UBICA JE ŽENA?! Detektivka Katarina Ostojić šokirala sve poslije istrage ubistva! TUČENA JE TIGANJEM DO SMRTI!

Napisao H. H.

Srbijanska pjevačica Jelena Marjanović ubijena je poslije svađe sa Zoranom, koji ju je povrijedio, a dokrajčila ju je ženska osoba u kupatilu, poslije je tijelo bačeno u kanal, tvrdi Katarina Ostojić.

Jelena je ubijena dan ranije i nije bila na nasipu. Bila sam tamo, ona je tamo samo bačena. Mislim da je ubijena u kući sasvim slučajno. Ona je ušla u sukob sa Zoranom, on ju je samo povrijedio, a sigurna sam da ju je žena dokrajčila. Jelena je ubijena tiganjem, piše “Kurir“…

Ovo tvrdi Katarina Ostojić, detektivka iz Beograda, koja, kako kaže, ne radi u policiji, već je spoljni saradnik jednog inspektora u slučaju ubistva Jelene Marjanović, pjevačice iz Borče.

Zorica ista Jelena

Moj zadatak je bio da dođem u komunikaciju sa Zoranom. Uspjela sam tako što sam se učlanila u grupu na Facebooku. Tu sam upoznala i Lelu Kufner iz Beča, koja je imala lažni profil i govorila da Zoran nije ubica. Domaći zadatak koji sam dobila od nje bio je da napravim lažne profile i govorim da on nije kriv. Sa Zoricom Zokom Mitrović sam se tako upoznala. Ubrzo smo se srele”, izjavila je Katarina za televiziju “Happy” i dodala:

Kada sam ušla u Sava centar, s velike daljine s koje sam ugledala Zoricu mislila sam da je Jelena”. Zorica je rekla da je sigurna da Zoran nije ubio Jelenu.

Ubiće ga samoća

Detektivka je otkrila kako je uspjela da dođe i do Zorana.

Davno je ubijena djevojka, dečko ju je ubio udarcem tiganjem u glavu i zbog toga je šifra za naš sastanak bila tiganj. Ja sam sigurna da je ubistvo izvršeno tiganjem. Pitala sam da li je Marjanovićima nestao tiganj, na šta je Zoran odgovorio potvrdno. Nakon toga se zaintrigirao ko sam ja i rekao da želi da me vidi”, rekla je detektivka.

Rekao mi je da se nije dobro slagao s Jelenom. Sad kad mu je produžen pritvor, Zoran će morati sve da kaže. Ubiće ga samoća”, rekla je detektivka.

Danas prva saslušanja / TEODORA I MARJANOVIĆI SVJEDOČE

U Višem tužilaštvu u Beogradu danas je održano saslušanje prvih svjedoka u slučaju ubistva Jelene Krsmanović Marjanović. Advokat Nebojša Milosavljević, punomoćnik porodice Krsmanović, kaže da su danas predložena tri svjedoka – Teodora Krsmanović, sestra ubijene pjevačice, svekar Vladimir Marjanović i djever Miloš Marjanović.

Komentari

komentara