Magazin

Žena je bacila svog psa u kontejner! Poslije 3 dana, natjerali su je da zažali zbog toga!

Napisao H. H.

Ljudi nas ponekad iznenade svojom okrutnošću i nemarom, pa ne možemo da poverujemo da je neko u stanju to da uradi. Vlasnica psa po imenu Šapica, uradila je nešto nezamislivo.

Izgladnjivala je jadnu životinjicu, a zatim je bacila u smeće. Želela je da se preseli u Teksas kod svog dečka i htela je da se otarasi životinje. Šapica je provela 3 dana u kontejneru, dok je smećari nisu našli i odveli na kliniku za životinje.

Oni su bili zatečeni onim što se psu desilo. U klinici za životinje, Šapica se brzo oporavila, a naročito je prirasla za srce Megan, koja se o njoj brinula danonoćno.

Slučaj su prijavili policiji, koja je lako pronašla vlasnicu psa, zahvaljujući čipu koji je pas imao. Ona je uhapšena, naplaćena joj je kazna od 600 dolara i upućena je u ustanovu za mentalno zdravlje. Naravno, Šapica joj nikad neće biti vraćena.

Udomila ju je Megan Fric, koja se o njoj brinula na klinici za životinje. Ona planira da je obuči da bude terapijski pas, pošto obožava ljude, uprkos onome što joj se desilo.

Komentari

komentara