Magazin

Ovo su tri najlabilnija znaka Zodijaka, ali to vješto kriju

Napisao H. H.

Možda vam ne izgleda tako na prvi pogled, ali ovi znakovi zaista imaju svoju slabost koju ne pokazuju tek tako.

Možda vam ovi horoskopski znaci djeluju kao da su psihički stabilni, ali ne budite u zabludi, to je samo varka, piše “Telegraf“.

Ovo su znakovi koji su najlabilniji u cijelom Zodijaku…

Ribe

Tolika hipersenzibilnost smještena u jednoj osobi ne može nikome donijeti dobro. Ona standardno misli da se uvijek njoj dešavaju najgore stvari u životu i to uopšte ne može da podnese. Često zna da kaže da će da poludi. Već od puberteta njoj kreću da slabe živci a kako koja nedaća naiđe tokom života, tako je Riba sve bliža ponoru.

Povremeni histerični ispadi su joj svojstveni, kao i raznorazne fobije koje se periodično smjenjuju ali se njihov broj ne smanjuje.

Vodolija

Ljudi ih inače doživljavaju kao fijuke. S druge strane, njihovi bližnji smatraju da je jedna Vodolija izuzetno jaka ličnost koja može da izdrži sve probleme ovog svijeta.

I jeste, sve dok joj ne pregore žičice u glavi. Jer koliko god ona izgleda kao vesela i pozitivna, u njoj čuči veliki depresivac.

Škorpija

Pripadnici ovog znaka važe za najveće mračnjake. Osim što često djeluju nadobudno i namrgođeno, oni su i veliki agresivci. Kada upadnu u mračnu fazu, proradi im bijes, pa tako razdraženi skloni su fizičkom obračunu i pravljenju scena.

Pored toga, njih jedna njihova osobina često može da prevede na tamnu stranu, a to je osvetoljubivost.

Komentari

komentara