Magazin

BOSANAC PONOVO KOMENTARIŠE ŠERIFOVIĆKU: NEDAVNO JE IZJAVIO DA JE RETARDIRANA, A EVO ŠTA JOJ JE SADA PORUČIO!

Napisao H. H.

Kompozitor i član žirija “Zvezda Granda” Dragan Stojković Bosanac za pjevačicu Mariju Šerifović sada ima samo riječi hvale, iako je nedavno za nju pred kamerama rekao da je retradirana.

Pred snimanje emisije “Zvezde Granda” pitali smo ga da li bi volio da Mariju ponovo vidi na Evroviziji.

 

“Ja mislim da bi to bilo dobro. Marija je odličan pjevač. Mislim da ona nije dobila adekvatan status, ono što je njoj pripadalo kao pobjednici Evrovizije. Ona je prva u Srbiji poslije raspada Jugoslavije koja je dovela Evroviziju. Mislim da bi bilo fer od države da joj se malo zahvali. Dobri su sportisti, ali oni uvijek imaju šansu da ponovo uspiju, a Marija je jedinstvena, jer je prva dovela Evroviziju otkad Srbija samostalno učestvuje, prva je pobijedila, to jest, pobijedila je pjesma, koju je ona dobro iznijela“, rekao je Bosanac i šokirao jer je pred prvo snimanje nove sezone “Zvezda Granda” prije nekoliko nedjelja Mariju žestoko vrijeđao.

 

Podsjećamo, Marija je prvo tokom ljeta zaratila sa Bosančevom kćerkom, i to putem društvenih mreža. Šerifovićeva je poručila koleginici da je ružno da je vrijeđa i da preko njenog imena dolazi do naslovnih strana, a Džidža joj je onda objasnila da ona ništa za nju ružno nije izjavila i da su te njene riječi izmišljene.

 

Bosanac je pred početak nove sezone “Zvezda Granda” ušao zbog kćerke u sukob sa pobjednicom na Evroviziji. Poručio joj je da je retardirana, a onda je sa njom kontakt na snimanjima “Zvezda Granda” sveo na minimum.


 

Komentari

komentara