Magazin

IGOR KOJIĆ IDE PROTIV ZAKONA: Severinin muž je na ovaj način prekršio sudsku zabranu!

Napisao H. H.

Iako je nedavnom odlukom suda u Zagrebu pevačicinom mužu zabranjeno da radi ono što je u prošlosti činio mnogo puta, čini se da Igor ne mari za to, te radi po svom.

Severina Kojić i Milan Popović od 2013. godine vode bitku oko sina, kog su dobili u vanbračnoj zajednici. Nedavno je Opštinski građanski sud u Zagrebu doneo rešenje kojim zabranjuje Severininom suprugu Igoru Kojiću da na društvenim mrežama objavljuje fotografije maloletnog Aleksandra, ali se on oglušio na to.

Naime, Igor je nastavio da na svoj profil na Instagramu pokazuje fotografije sa mališanom, te očigledno ne poštuje sudsku odluku. Jedna od poslednjih slika na njegovom profilu na kojoj ih vidimo zajedno je ona gde uživaju sa prijateljima.

Podsetimo, u junu ove godine je na sudu izrečena privremena mera po kojom će Aleksandar u narednom periodu sedam dana biti kod Severine, a sedam kod Milana.

“Vreme se deli napola, s tim da majka može da nazove sina i poseti ga kad god to poželi. Evo, na primer, juče je zvala tri puta. Digla se neviđena, smišljena medijska hajka na mene zbog činjenice da želim ravnopravno roditeljstvo i zato što želim da provodim vreme sa svojim sinom”, rekao je nedavno Popović.

Komentari

komentara