Magazin

NOVO HAPŠENJE?! Mrtvu snahu bacio u kanal, sina drogirao?

Napisao A. K.

Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene Krsmanović Marjanović, mogao bi da bude sljedeći koga će policija privesti na informativni razgovor o ubistvu njegove snahe. Kako se sumnja, njegov zadatak je bio da se „otarasi” tijela, a to svakako nije mogao da učini jedan čovjek.

On je vjerovatno imao ulogu „čistača” u slučaju „Marjanović“. Postoji mogućnost da Vladimir nije ni vidio ko je ubio Jelenu, ali da je učestvovao u skidanju tragova i bacanju tijela. Ako se podsjetimo da je Jeleni skinut lak sa noktiju, da su joj ruke potapane u varikinu, da je sve očišćeno tim abrazivnim sredstvom, jasno je da to nije mogla jedna osoba – objašnjava naš sagovornik.

 

Ono što svakako baca sumnju na Vladimira jeste i njegova konstantnost u javnosti od prvog dana do hapšenja njegovog sina. On je bio taj koji je komunicirao sa medijima, ali se sumnja i da je sina drogirao „bensedinom” svaki put kada bi kretao u policiju.

 

– Sumnja se da je Vladimir kada je Zoran prije 17 meseci uhapšen kontrolisao sina i istragu. Postoje indicije da je prije nekoliko dana, kada je policija ponovo zakucala na vrata kuće Marjanovića u Borči, Vladimir bio taj koji je brzo reagovao. Prije nego što je Zoran odveden u policiju, sumnjajući da opet ide na poligraf, Vladimir je uspio da mu krišom u usta stavi tabletu za smirenje, kao što je to činio i uoči prethodnih testiranjima. Bio mu je plan da smiri sina i pomogne mu da opet prevari mašinu. Međutim, Zoran je odveden u tužilaštvo i zadržan u pritvoru – priča naš sagovornik.

 

Ono što će inspektori pokušati da izvuku od Vladimira jeste zbog čega se trudio da ima solidnu komunikaciju sa medijima, u kojima je pričao sve najljepše o svojoj ubijenoj snahi, uvijek provlačeći tezu da porodica, a prije svega Zoran, „mnogo trpi i pati”.

 

Kako „Alo!” saznaje, policija u ovom trenutku provjerava i ko je bila žena koja je umjesto Jelene pozvala njenu majku. Sumnja je pala na dvije poznate pjevačice.

 

– Sumnja se i da je Jelena ubijena upravo u kući te pjevačice koja im je bila kućni prijatelj. Odatle je njeno tijelo dovezeno i bačeno na nasip – dodaje naš izvor.

 

Inače, po svemu sudeći, Zoran, iako jedini osumnjičeni, zločin, koji je odrađen gotovo do savršenstva, nije mogao sam da učini. Da li je imao dva ili više pomagača, to još nije poznato. Ono što je sigurno jeste da su to bili njemu najbliži ljudi.

(Alo.rs)

Komentari

komentara