Magazin

Vladimir Marjanović progovorio o snahi: Njegove riječi će vas ZAPREPASTITI!

Napisao A. K.

Zoran Marjanović uhapšen je 15. septembra u popodnevnim satima zbog sumnje da je počinio ubistvo svoje supruge, Jelene Marjanović i on je dan kasnije prebačen u Centralni zatvor nakon što mu je odlukom Višeg suda određen pritvor od 30 dana. Ubistvo pjevačice već godinu i po potresa Srbiju, a najnoviji detalji ovog zločina ne prestaju da šokiraju javnost, naročito od hapšenja Zorana Marjanovića.

Posljednji detalj koji se pojavio u medijima, jeste neobična situacija koja se desila nepuna dva mjeseca nakon Jeleninog ubistva.

 

U maju prošle godine, Marjanovići su došli u posjetu Jeleninoj majci Zorici, kada se običan razgovor pretvorio u žučnu svađu koja se umalo pretvorila u tuču.

 

– Nije ni vaša Jelena bila zlato! – rekao je tada Vladimir Zorici Krsmanović i njenim sestrama. Samo ljubav prema unuci Jani spriječila je i teži incident jer je Zorica Krsmanović popustila i smirila situaciju.

 

Razlog zašto je uopšte Vladimir došao u dom porodice Krsmanović bio je što su i oni počeli da se oglašavaju u medijima, što se Marjanovićima nije svidjelo.

 

– Oni su sebi uzeli za pravo da jedini kontaktiraju sa medijima, a jednog trenutka se činilo da uživaju u svoj toj medijskoj pažnji, kao da su u nekom svom filmu, u kom nije bilo mjesta ni za koga ko nije član porodice Marjanović, a Jelena to, izgleda, nije bila – rekao je sagovornik Srpskog telegrafa.

 

Majka ubijene pjevačice Zorica Krsmanović izdahnula je poslije duge i teške bolesti u svojoj kući u Borči, okružena familijom, ali ne dočekavši pravdu.

 

– Željela je da sazna ko je ubica, da ga pogleda u oči i pita zašto. Ona je već doživjela nekoliko tragedija, a ubistvo kćerke, sa kojom je bila izuzetno bliska poslije smrti Jeleninog oca, dotuklo ju je. Ćutala je i patila, jedino joj je bilo stalo do unuke Jane – rekao je jedan od članova familije.

(Pink.rs)

Komentari

komentara