Magazin

JELENA KARLEUŠA SKRHANA BOLOM ZBOG SMRTNOG SLUČAJA: Plakala sam cijeli dan!

Napisao H. H.

Pjevačica je prekjuče cijeli dan preplakala jer ne može da se pomiri sa tim da je njen kućni ljubimac više nikad neće dočekati kad se vrati kući. Pop zvijezda je bila emotivno vezana za Tajrona i, bez obzira na to što joj je psa poklonio bivši muž, nije htjela da ga se odrekne. Pjevačica kaže da nijednog momenta nije pomišljala da ga negdje udomi, već se više od decenije brinula o njemu.

Rastanak od psa joj je veoma teško pao.

– Plakala sam cijeli dan jer mi je poslije 13 godina uginuo moj Tajron – priznala je pjevačica za Informer i dodala:

– Ovo će biti vijest i za mog bivšeg muža, pošto mi ga je on poklonio. Od momenta kad sam ga dobila, nisam se odvajala od njega.

Karleuša se Tajronom nije hvalila u javnosti, kao što to čine mnoge njene koleginice. Međutim, jednom prilikom ga je pomenula u svojoj kolumni “RIP ljudskosti“ iz 2015. godine. Ona je tad prozvala blogerku Zoranu Jovanović Zoranah što se na društvenim mrežama oprostila od svoje majke statusom: RIP MUMMY. Karleuša je tada poručila da ni kučetu ne bi posvetila tako hladan status:

– Iskreno, ni za mog psa ne bih napisala RIP, TAJRONE! Bilo bi tu mnooogooo više emocija.

I stvarno, pjevačica koja je poznata po tome da voli da piše po Tviteru i Fejsbuku ni jedno jedino slovo nije napisala o svom ljubimcu, jer joj je mnogo teško.

Jelena i Bojan razveli su se 2005. godine, poslije samo tri mjeseca braka. Njih dvoje nisu mogli da nađu zajednički jezik, pa su riješili da ne muče jedno drugo, već da okončaju vezu. Poslije razvoda su ostali u dobrim odnosima. Nikada jedno o drugom u javnosti nisu rekli ružnu riječ.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara