Magazin

ODVRNULI MUZIKU I ČEKIĆEM JE UDARALI U GLAVU: Ovako su ubili Jelenu Marjanović! NJENE VRISKE NIKO NIJE ČUO!

Napisao A. K.

Preme najnovijim nagađanjima, policija vjeruje da zapomaganje i vrisku Jelene Marjanović, koja je brutalno ubijena sa devet udaraca tupim predmetom u glavu, niko od komšija nije čuo jer je u vrijeme zločina bila pojačana muzika u studiju.

Ovo su navodno novi dokazi do kojih je došla istraga.

 

– U tom momentu nikome ništa nije bilo čudno, jer muzički studio nema zvučnu izolaciju, pa se muzika nije ni čula. Međutim, poslije rekonstrukcije zločina i sklapanja svih dokaza, muzika je najvjerovatnije bila pojačana poslije prvog udarca koji je nesretna žena zadobila u glavu – rekao je izvor upućen u istragu.

 

– Ubica ju je udario čvrstim predmetom u glavu. Kada je nesreća žena pala na zemlju, zapomagajući, počela je da doziva pomoć, ali on je pojačao muziku, i nastavio da je udara– navodi izvor iz istrage.

 

Prema navodnom svedočenju komšija, oni nisu mogli da se sjete da li se čula buka i lomljava, ali su se sjetili glasne muzike koja je svirala cijelo veče.

 

Najvjerovatnije se osumnjičeni uspaničio kada je svatio šta je učinio, pa muziku nije smanjio, ni kada je sa ukućanima pokušao da ukloni tragove.

(Kurir)

Komentari

komentara