Magazin

OTKRIO SVE: Evo šta je navodni ljubavnik ubijene pjevačice rekao o Marjanovićima!

Napisao A. K.

Direktor “Srpskog telegrafa“ Saša Milovanović govoreći o ubistvu pjevačice Jelene Marjanović koja je ubijena na nasipu u Borči,a čiji slučaj, nakon hapšenja njenog supruga Zorana puni stupce srpskih medija, rekao je da je već pisano naširoko o ovom slučaju, dodajući da prema informacijama koje imaju njegovi novinari, Zoran Marjanović je nestabilna ličnost.

Mi smo u Srpskom telegrafu pisali naširoko o tome, imali smo puno informacija o kojima smo pisali i koje su se ispostavile  da su tačne, prema našim informacijama Zoran Marjanović je nestabilna ličnost za razilku od oca Vladimira – rekao je Milovanović u Jutarnjem programu TV Pink.

 

On je rekao da su Marjanovići za Zoranovu odbranu uzeli pet jako dobrih advokata, čije usluge koštaju 30.000 eura i zapitao se odakle im taj novac.

 

– Tih pet advokata su među najboljim advokatima, to je odbrana na početku, ukoliko se uđe u proces, ta odbrana će koštati i 100.000 eura, zanimljivo je da Marjanovići imaju taj novac s obzirom da ne rade – istakao je Milovanović.

 

On je podsjetio da je Vladimir hvalio svoju snahu, a kada je uhapšen Zoran on pominje nekog ljubavnika.

 

– Došli smo do njega, taj čovjek je rekao da nikada u životu nije vidio ni čuo ništa o Marjanovićima, i to ne ne samo nego je to rekao i policiji – naglasio je MIlovanović.

(Pink.rs)

Komentari

komentara