Magazin

OTKRIO GA DETALJ: OVO je NEOBORIV FORENZIČKI dokaz da je Zoran bio pored UBIJENE Jelene!

Napisao A. K.

Prošlo je godinu i po dana od brutalnog ubistva pjevačice Jelene Marjanović (33). Iako se činilo da istraga tapka u mjestu i da napretka nema, inspektori su vrijedno radili i otkrivali nove detalje koji su napokon doveli do značajnog pomaka. U petak 15. septembra, kao glavni osumnjičeni, uhapšen je Zoran Marjanović, suprug žrtve, koji je iza rešetaka završio nakon što su ga otkrili DNK dokazi.

Glavni DNK dokaz jeste blato na pantalonima koje je identično sa blatom pronađenim u kanalu u kojem se nalazilo Jelenino tijelo. Kako je objašnjeno, sastav zemlje na nasipu razlikuje se na svakih nekoliko metara, a forenzičkom analizom utvrđeno je da je na njegovim pantalonama upravo ona zemlja na kojoj je pronađeno tijelo ubijene.

 

Ovo je neoboriv dokaz zbog kojeg je i naređeno hapšenje Zorana Marjanovića. Inače, pantalone na kojima je pronađeno blato zaplijenjene su tokom pretresa njegove kuće u Borči.

 

Ono što je posebno sporno jeste to što je Marjanović tvrdio da nije prilazio kanalu, što novootkriveni dokazi ipak demantuju.

 

Podsjećanja radi Jelena je ubijena 2. aprila, a njeno tijelo pronađeno je sutradan u kanalu na nasipu u Borči. Najprije su pronađeni dijelovi odjeće, telefon i tragovi krvi, a nekoliko sati potom i njeno tijelo.

(Pink.rs)

Komentari

komentara