Magazin

Čola otkrio zašto na internetu postoji samo jedna fotografija njegove supruge

Napisao H. H.

Zdravko Čolić novinarima je otkrio neke manje poznate detalje o sebi i svome životu, ma koliko je takvih detalja malo.

Tako je potvrdio da je u jednoom trenutku čak bio napustio muziku i otišao u male privrednike.

“Bavio sam se u Zagrebu jedno pet godina proizvodnjom dijelova za pošte. Čovjek uđe u neki posao, ostavi ovaj koji je bio potpuno uspješan, ali to je potreba. Krajem osamdesetih vraćam se sa Bregom ponovo u muzičke vode”, naveo je pjevač.

Najbolje se, kaže, opušta kada se osami, a otkriva i da je temperamentan po prirodi te izgleda vrlo opasno kada se iznervira. Ipak, takva stanja ga kratko drže.

Naveo je i da nije strog otac, te da čvrstu ruku ima majka njegovih kćerki, a ne on.

Kad je riječ o javnom životu, Čola kaže da jedino njegova starija kćerka ima želju da bude primijećena u javnosti, mada ne pretjerano. Na internetu se može naći samo jedna fotografija njegove supruge.

“Žena kao žena, radi, opredijelila se za porodično. Ako ona hoće, slikaćemo se, nemam ništa protiv. Nije ono da mi Bosanci kao ne damo ženi da se pojavi kao što se pričalo starinski”, odgovorio je Čola, dodajući i kako ne bi volio da njegove kćerke uplove u muzičke vode, jer je to težak posao za ženu.

Kad je riječ o penziji, Čola još ne razmišlja o tome.

“Posao te drži i to je nešto što ljudi kod tebe vole, i dok te vole, ti si u obavezi, ako te služe tijelo i glas, da pjevaš i praviš nove pjesme. S obzirom na to, tu nema nikad penzije, nikad kraja. Ne daj Bože samo bolesti”, zaključio je Čola u razgovoru za “Blic“…

 

Komentari

komentara