Magazin

Danijela Dimitrovska – Amidžićeva supruga jeste zanosna, ali da li je moguće da do sad niko nije primijetio ovaj detalj na njenom tijelu? (FOTO)

Napisao admin

Kad vam se pogled na njeno tijelo spusti niže, u oko vam zapada nešto što do sad sigurno nije.


Danijela (foto:cure.ba)

Otkad je postala supruga Ognjena Amidžića o Danijeli Dimitrovskoj mnogo više se čuje i zna nego ranije. Iako je prije toga bila uspješna u svom poslu, veza sa poznatim voditeljem još više ju je smjestila u sam centar pažnje. Momentalno je postala i uzor mnogim djevojkama i djevojčicama koje bi sve dale da se jednog dana nađu na njenom mjestu. Koliko je zgodna i zanosna pokazala je u više navrata, ali do sada sigurno niste zapazili jedan detalj na njenom tijelu. 

Dok je pozirala za fotografe na nedavnom događaju, manekenka je pokušavala da zauzme što bolje poze. U crnoj uskoj haljini stajala je okrenuta blicevima ali tako je uspjela da skrene pažnju na svoj nevjerovatno tanak struk! Manekenka izgleda kao da će se uskoro “prekinuti” na pola i prosto je nevjerovatno da do sad to niko nije primijetio. Ovo se naročito vidjelo kada je stala da se slika sa drugim damama koje su se našle na proslavi. Možda je haljina kriva za ovakav efekat ali, složićete se, djeluje pomalo neprirodno.

 

cure.ba

Komentari

komentara